Minunile Mamei Natura

Minunile Mamei Natura | Autor: EDDY

Link direct la acest mesaj

Dragele mele prietene,
dupa ce v-am tzinut atita timp in tensiune,iata ca a sosit momentul sa ma laud cu nashterea mult-ashteptatei mele printzese,dar nu inainte de a va spune ca va multzumesc din tot sufletul pentru sprijinul moral shi sufletesc pe care mi l-atzi oferit shi pe care l-am simtzit cu-adevarat inca din timpul travaliului shi pina la prima imbratzishare pe care mi-a oferit-o minunata mea printzesa!
Nu prea sint multe de spus despre eveniment in sine,pentru ca totul s-a petrecut destul de rapid,dar...in citeva cuvinte va destainui ca nu ma sperie o viitoare nashtere,ci chiar ne gindim(eu shi sotzul) ca peste vreo 2-3ani sa-l aducem la bordul corabiei shi pe fratziorul printzesei Antonia-Naomi.
Hai sa va spun totushi cum a fost!Dupa ce ma zorisem toata dimineatza sa termin curatzenia,mai un shters praful,mai o pauza de stat pe scaun ca...printzesa batea la portzi,m-am decis sa-l chem pe sotzu' shi sa-i spun ca ar fii timpul sa o luam catinel catre spital caci se petrece ceva acolo,in garsoneria printzesei.Nu va spun ce fatza avea sotzu' ca...;in fine,am postat mesajul pe forum shi am plecat!La ora 11.30aveam dilatatzie 3cm,dureri suportabile shi nerabdarea mea creshtea vazind cu okii.Am sunat-o pe mama sa-i dau de shtire shi ei(ce conta ca in Romania era doar 5.30A.M.?)ca mai am putzin shi-mi vad comoara shi apoi am inceput sa fac dute-vino pe scarile spitalului,caci locul de fumat era la parter,iar saloanele shi sala de nashteri la etaj .In citeva ore am ajuns la dilatatzie 8,5cm,deja nu mai puteam ieshi din sala in care ma cazasera pina cind urma sa ma duca in sala de nashteri,durerile erau mai mari dar inca suportabile,iar o moasha foarte dragutza shi amabila,mi-a spus ca daca nu mai suport durerile,pot sa-i cer doctorului sa-mi faca cezariana!Vroiam sa-i crap capul cind am auzit-o dar m-a lovit risul shi i-am spus ca n-am inebunit inca!Adica suport pina atunci shi pe ultima 100m sa renuntz ?In fine,am ajuns shi pe masa de nashteri shi fara sa va mai dau amanunte va spun ca la ora 18.27,am nascut o printzesa sanatoasa shi frumoasa care de cum a dat cu nasul de aerul de afara...a inceput sa ragneasca cu toate fortzele !Printzesa a avut 3,198kg shi 50cm shi a obtzinut un scor APGAR 10 .
Dupa ce am imbratzishat-o shi am incercat sa vad repejor cu cine seamana ,am crezut ca totul era gata,dar ma inshelasem:doctorul incepuse sa se joace"Sa tzesem frumos"la portzile pe care tocmai ieshise printzesa .Oricum,totul a fost nesperat de ushor shi de minunat,o experientza pe care sint gata oricind sa o retraiesc
Eu,m-am refacut cu bine,cu toate ca nu prea am avut probleme,dar partea dorsala...,am crezut ca nu o v-oi mai folosi pentru mult timp dar acuma sint din nou pe baricade in fatza monitorului !
Sper sa ne intilnim pe chat cit de curind,caci tare mi-e dor de voi shi de o sporovaiala din aceea...ca pe chat mai fetelor .Pot sa va spun ca pina ieri am avut pc-ul la reparat,dar de astazi totul este OK .Sper ca shi printzesica mea sa fie in continuare la fel de cuminte shi atunci de timp nu o sa duc lipsa .
Acum inchei,caci se apropie ora de masa a shefei shi am sa revin soon printre voi !
Pupici shi pupilici la mamici,bebici,burtici shi tuturor aspirantelor le doresc sa traiasca in curind experientza mea
Inca o data va multzumesc din suflet ca existatzi,PRIETENI !EDDY

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

felicitari Eddy, esti o mamica taaaare curajoasa!! si pupici dulcici celei mici, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!
esti si o mamica foarte norocoasa: cat a durat travaliul in total? dupa calculele mele cam 7 ore ? eu o sa te urmez in curand (sapt viitoare probabil) si vreau sa-ti spun ca experienta ta parca mi-a mai adus inima la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

In sfirsit ati aparut dragutelor Ma bucur tare mult ca a fost totul ok si acum poti sa stai pe scaun si sa chatuesti cu noi Felicitari si pupiki multi, dar tot nu am aflat cu cine seamana printesa si te asteptam cu amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Sa-ti traiasca Eddy printesa mica, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si cuminte si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei. Sa fiti sanatosi!
Numai bine, Diana & Ecaterina

Nu dispera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

EDDY !!!


Bine ai venit printre noi !!!

Tu si scumpetea de printzesa !!!

COmputerul meu e mort si abia am reusit sa scriu de la
cel al sotiorului.

Vrem multe amanunte despre printesa si pozeeeeeeeeeeee.

Plizzzzzzzzzzz !!!

Ne auzim pe chat.

Samurai-lady si bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

un bun venit din inima antoniei!!!!
si multa sanatate si fericire!!!
asemeni parinteilor, toate urarile de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea

Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

In sfirsit atzi aparut si voi!...ca ma tot intrebam ce-tzi ia asha de mult?!?!?
Bine-atzi revenit, dragutzelor! Si tu ,Antonica-mika sa faci bine shi sa fii somnorica si cumintzica si s-o lashi pe mami sa botoneze in linishte![:P]...
Ma bucur tare mult c-atzi avut o "intilnire"frumoasa si ushurika!Va ashteptam cu pozici!Btw:arata vreun pik japonika printzesika ta???
Pe voi doua va pupik dulce si celor ce urmeaza la rind (Samurica si Angela,de exemplu) le dorim nashteri cel putzin la fel de ushuoare ca cea a lui Eddy!
[:x][:x][:x]

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Felicitari draga Eddy,sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
Eu mai am putin si plang...offf....ce bine cand totul se termina cu bine


Ortansa-de 2x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

FELICITARI! Sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii!

Adela & bb Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Toate cele bune si tie si printesei...si sa te lase sa revii printre noi cat mai curand si cat mai des !!!!!!!!!

Mergi la inceput