Fetelor, daca are cineva nevoie de o bona buna, sa-mi spuneti. A avut grija de Andrei al meu, iar dupa ce am plecat din tara a mai fost la o familie, care si ei au plecat acum o luna. E femeie tanara, 36 de ani, harnica, poate ajuta si la treburile casei, si e serioasa. Are si ea un copil de 13 ani, si nu are vicii; nu bea, nu fumeaza...,
Daca e cineva interesat, scrieti-mi si va dau mai multe amanunte, sau nr. ei de telefon.
Laura, mama lui Andrei
Buna, eu sunt foarte interesata de o femeie, am o fetita de 4,8 ani si sunt insarcinata in 4 luni iar din primavara cand o sa nasc o sa am nevoie de ajutor.
Daca poti sa-mi dai mai multe amanunte scrie-mi si mie te rog pe
f_hanciu@yahoo.com.
Eu locuiesc in zona Barca-Rahova.
Daca poti spune-mi ce salariu ii dadeai si ce responsabilitati avea ea. Multumesc.
Si pe mine ma intereseaza. Daca poti, da-mi cateva detalii despre ce sarcini avea si ce salatiu primea. Si evident, cum poate fi contactata
quote:
Initial creeata de tlaura
Fetelor, daca are cineva nevoie de o bona buna, sa-mi spuneti. A avut grija de Andrei al meu, iar dupa ce am plecat din tara a mai fost la o familie, care si ei au plecat acum o luna. E femeie tanara, 36 de ani, harnica, poate ajuta si la treburile casei, si e serioasa. Are si ea un copil de 13 ani, si nu are vicii; nu bea, nu fumeaza...,
Daca e cineva interesat, scrieti-mi si va dau mai multe amanunte, sau nr. ei de telefon.
Laura, mama lui Andrei
Fetelor, eu v-am trimis la toate cate un mesaj privat, pentru ca nu pot sa las nr. de telefon al doamnei respective, aici pe site. Sper ca ati primit mesajul, daca nu reveniti la aceasta rubrica si lasati-mi mail-ul personal.
Pupici la toata lumea si Sarbatori fericite!
Laura, mama lui Andrei