bona pentru zona Rahova, sau imprejurimi

bona pentru zona Rahova, sau imprejurimi | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Fetelor, daca are cineva nevoie de o bona buna, sa-mi spuneti. A avut grija de Andrei al meu, iar dupa ce am plecat din tara a mai fost la o familie, care si ei au plecat acum o luna. E femeie tanara, 36 de ani, harnica, poate ajuta si la treburile casei, si e serioasa. Are si ea un copil de 13 ani, si nu are vicii; nu bea, nu fumeaza...,
Daca e cineva interesat, scrieti-mi si va dau mai multe amanunte, sau nr. ei de telefon.
Laura, mama lui Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna, eu sunt foarte interesata de o femeie, am o fetita de 4,8 ani si sunt insarcinata in 4 luni iar din primavara cand o sa nasc o sa am nevoie de ajutor.
Daca poti sa-mi dai mai multe amanunte scrie-mi si mie te rog pe
f_hanciu@yahoo.com.
Eu locuiesc in zona Barca-Rahova.
Daca poti spune-mi ce salariu ii dadeai si ce responsabilitati avea ea. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana_dsi spune:

Si pe mine ma intereseaza. Daca poti, da-mi cateva detalii despre ce sarcini avea si ce salatiu primea. Si evident, cum poate fi contactata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cuore spune:

quote:
Initial creeata de tlaura

Fetelor, daca are cineva nevoie de o bona buna, sa-mi spuneti. A avut grija de Andrei al meu, iar dupa ce am plecat din tara a mai fost la o familie, care si ei au plecat acum o luna. E femeie tanara, 36 de ani, harnica, poate ajuta si la treburile casei, si e serioasa. Are si ea un copil de 13 ani, si nu are vicii; nu bea, nu fumeaza...,
Daca e cineva interesat, scrieti-mi si va dau mai multe amanunte, sau nr. ei de telefon.
Laura, mama lui Andrei

Draga Laura'
Si pe mine ma intereseaza o bona f. buna, in care sa ai incredere. Mai ales ca de la primavara incep serviciul, iar fetita mea are peste o saptamana 4 luni.Deci, daca poti da-mi si mie sfaturi. Multumesc mult, Monica mama lui Catinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, eu v-am trimis la toate cate un mesaj privat, pentru ca nu pot sa las nr. de telefon al doamnei respective, aici pe site. Sper ca ati primit mesajul, daca nu reveniti la aceasta rubrica si lasati-mi mail-ul personal.
Pupici la toata lumea si Sarbatori fericite!
Laura, mama lui Andrei

Mergi la inceput