Sangerare intre cicluri...

Sangerare intre cicluri... | Autor: roandre

Link direct la acest mesaj

Asa cum am spus si in titlu, am o sangerare de 2 zile si nu-mi pot da seama care e cauza. Sper sa ma fac inteleasa asa ca incep prin a spune ca de ieri (ziua a 12-a a ciclului) am o sangerare usoara.
Ciclul s-a oprit in ziua a 5-a. Nu am avut si nici nu am nici o durere...
Luna trecuta am facut un tratament cu clostilbegyt si totul a fost ok. Luna aceasta nu am mai luat nici un tratament, iar ovulatia luna trecuta a fost in ziua 17 (ciclul a fost de 33 zile).
Deci, care sa fie cauza acestei sangerari? Am inteles ca o astfel de sangerare apare in momentul ovulatiei (dar la mine nu este cazul acum) sau atunci cand iei anticonceptionale (nu iau nici asa ceva).
Ce sa fac?
Va multumesc de sfaturi...poate cineva a mai trecut prin asa ceva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sangerarea intre cicluri poate avea multiple cauze. Eu am avut asa ceva acum cativa ani...si mi-a s-a zis ca e metrohemoragie...sau cam asa ceva.
Eu zic sa dai o fugutza pana la doctor!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

De la ovulatie nu apare sangerare, ci eventual cateva pete, sau culoarea mucusului se schimba ca inainte de ciclu, dar nu sangerare.
Nu ai specificat cat de abundenta este. Am inteles ca o ai de 2 zile, deci asta sigur nu este de la ovulatie.
Eu as intreba medicul daca nu cumva are legatura cu medicamentele pe care le-ai luat inainte.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Nu este abundenta...este mai mult o secretie (mucus) rosie-maronie...nu stiu cum sa explic...cam asa am in ultima zi de ciclu.

Mergi la inceput

Aha, bine ca nu e abundenta. L-ai sunat pe medicul tau? Temperatura cum e?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Poate fi si de la tratament, insa mie mi s-a intamplat sa fie o rana foarte adanca, care sangera si la simplul control.

Cel mai bine e sa consulti un medic.

Rox

Mergi la inceput

Asa e Roxana, nici nu ma gandisem la rana pe col. Este si asta o posibilitate.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ma gandeam.....poate fi si din cauza unei rani la col..tot eu am patit-o.

De la tratamente, eu nu am auzit pe cineva sa pateasca. Eu de fiecare data cand am oprit tratamentul, nu am avut nimic.

Du-te la un dr!

AniS

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Astazi s-a oprit. Rana pe col nu cred (sau nu vreau) sa fie pt ca am avut asa ceva acum 5 ani si am tratat-o (am facut si electrocauterizare) si se rezolvase problema. Atunci aveam dureri foarte mari mai ales cand , iar sangerarile erau destul de abundente.
Acum era putin cantitativ si nu chiar foarte rosu, dar ma nelinistea. Si eu m-am gandit in prima faza la rana mai ales ca sangerarea a inceput imediat dupa , dar nu am avut nici cea mai mica durere.
Temperaturile mele de la inceputul lunii au oscilat intre 36.5-36.4 iar astazi in ziua 14 a scazut la 36.1. Niciodata nu am avut cicluri regulate asa ca si eu sunt curioasa cand va fi ovulatia luna asta. Luna trecuta a fost in ziua 17.
Va pup fetelor si va multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna2003 spune:

ti-am trimis un mesaj privat, citeste-l cu atentie si daca esti interesata raspunde-mi!

miruna

Mergi la inceput

Multumesc de mesaj...l-am citit si am raspuns.

Mergi la inceput