Si eu sunt cu sangerare intre cicluri. La mine a inceput din ziua 17 si deja sunt acum 9 zile de cand am aceasta sangerare. La fel am terminat si eu luna trecuta 3 luni de tratam. cu Clostilbegyt. Si tot aceeasi intrebare o am ca si roandre. Care poate fi cauza? Rana pe col nu cred ca am. Anticonceptionale nu iau. Sa fie Clostilbegyt-ul de vina?
Pupici, Cosmina
Am si eu aceiasi problema...De vreo 3-4 luni, cam in jurul datii la care presupun ca este ovulatia, am aceasta scurgere mai mult rozie si spre final maronie care nu este abundenta si continua. Tine cam 2 zile. Chiar astazi am contactat doctorita din RO care m-a consultat in Sept. cand am fost acasa. Astept un raspuns si am sa va comunic si voua ce parere are ea.
Tratamentele hormonale eu le-am intrerupt cam de vreo 6 luni; anticonceptionale nu iau, iar rana pe col pe care am avut-o s-a cicatrizat singura in timp.
Probabil ca unele fete au o asemenea sangerare la ovulatie. Nu stiu ce sa spun. Asteptam sa vedem ce a spus medicul.
CRinuta
Nus, asteptam raspunsul de la doctorita ta...poate ne lumineaza cat de cat.
La mine s-a oprit de la sine. Eu acum iau doar vitamina E si nici un alt tratament medicamentos.
Ovulatie sigur nu a fost atunci pt ca temperaturile nu au crescut, ba chiar au scazut.