Am ramas insarcinata folosind Maybe Baybe

Am ramas insarcinata folosind Maybe Baybe | Autor: Marcelle

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Nici nu stiu cum sa incep, poate ar fi bine sa o iau de la inceput, pentru cele ce nu ma cunosc.

In anul 2001 am avut o sarcina oprita din evolutie. Cu aceasta sarcina am ramas foarte greu insarcinata.De atunci am sperat mereu ca se va intampla Minunea, dar nu a fost sa fie doi ani de zile. De atunci incercari si tratamente peste tratamente, ni s-a spus ca avem sanse mici sa raman insarcinata pe cale naturala;eu avand o ovulatie precoce, iar soltul meu o oligospermie.

Prin martie 2003 am inceput tratamentul de cromoterapie, toate pacientele au reusit sa ramana insarcinate intr-un timp relativ scurt, eu nu. Apoi am continuat cu Sovata, am facut o inseminare artificiala in luna septembrie, cu stimulare cu Puregon si utrogestan dupa inseminare, dar nu a fost sa fie, nici de acea data .Eram programata pentru o noua inseminare in luna decembrie a acestui an si eram sigura ca voi reusi, pe parcursul inseminarilor,dar Dumnezeu e sus si m-a ajutat ca dorinta sa mi se implineasca inainte!

Multumita voua fetelor, stiti voi toate care sunteti, si lui DESPRECOPII, am aflat de existenta lui Maybe Baybe.
L-am utilizat in aceasta luna si iata rezultatul Magic, , AM reusit sa raman .

Fetelor nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut a doua liniutza pe testul meu de sarcina.
Prima data mi-a aparut o liniutza, a inceput sensibil sa se vada a doua ( cea care ma interesa), am cazut in genunchi si am rugat-o sa se inroseasca si ROSIE s-a facut.

Nu va pot descrie bucuria care este in sufletul meu, am fugit la sotul meu si am plans amandoi de fericire. Sunt fericita si sunt optimista si increzatoare ca voi duce la bun sfarsit aceasta sarcina si ca voi avea un sanatos.

Va multumesc fetelor, multumesc lui Desprecopii si nu in ultimul rand multumesc lui Dumnezeu pentru aceast miracol din luna aceasta.
Fiti optimiste si increzatoare si toate ma veti urma in curand.
Imi doresc din tot sufletul ca toate sa simtiti aceasta fericire pe care o simt eu acum.

Va iubesc,
Marcela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Marcelle, felicitari din toata inima. E intr-adevar o minune. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi. pupici, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Felicitari si pupici multi si dulci de la mine..
fi fericita si implinita..sa ai o sarcina unoara..un bebe cumintel in burtica si tot ce vrei tu..
acum ai grija de voi 2..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Marcelle , ma bucur din tot sufletul pentru tine . Acum plang de bucurie . Si mai ales pentru faptul ca totul s-a intamplat natural , nu cu inseminare . Mi-am recapatat speranta acum , eram cam trista in ultima vreme . Sunt convinsa ca voi reusi si eu acum . De unde sa iau un Maybe baby , spune-mi te rog ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

FELICITARI SI DOAMNE AJUTA SA FII BINE PANA LA FINAL!!!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Marcelle,

Ma bucur mult pentru tine! Iti urez sarcina usoara, si multa sanatate!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cind am vazut titlul subiectului,am inceput sa tremur,lacrimile imi acopera ochii,deja se uita studentii la mine chioris...
Nu pot sa cred,FELICITARI!ai grija de tine si de minunea din burtica!
Trebuie sa ma duc la baie acum ca sa bocesc fara sa ma vada nimeni!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Sanatate multa si putere tie si stelutei din burtica.

Aveti grija de voi.

Te pup

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Felicitari, Marcelle! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Felicitari, Marcelle! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

FELICITARI !!!

am asteptat cu sufletul la gura raspunsul tau la testul de sarcina de sambata, ma bucur enorm pentru tine si iti doresc tie cat si lui tot binele din lume , sanatate si multa fericire.

Cristina

Mergi la inceput