Am ramas insarcinata folosind Maybe Baybe
Raspunsuri - Pagina 2
anis spune:
Marcelle, FELICITARI .....si eu strigam dupa tine prin alte parti..am simtit eu ca va fi....
Pai , pana la urma nu ti-a reusit cu inseminrea???Ca Maybe Baby....e cu multe semne de intrebare,,,,,sau daca nu ai probleme merge poate.Eu il folosesc de 8 luni si nimic....si mi se pare inexact uneori si este..in functie de n lucruri..spalatul pe dinti f bine, fara sa ai crema pe maine..etc
In fine, am zis eu, ca , cu care fata vb mai mult ramane insarcinata, -sa nu sariti pe mine acum -
Deci, ti-a reusit inseminarea,nu? Eu asta nu am inteles..
SARCINA USOARA si un bebe sanatos!
AniS
anis spune:
Rectific..am incurcat lunile Marcelle ,referitor la inseminare..Eu cu gandul tot acolo, ca daca o fac saptamana asta, d;aia..si prinde bine sa auzi de o reusita...sa speram ca vor fi mai multe.
Nu e asa ca ti-am zis eu??!!
AniS
MadalinaM spune:
Felicitari Marcelle, sanatate multa si sa fie totul bine pina la capat!
Ai grija de tine!
MadalinaM
Marcelle spune:
Multumesc din suflet tuturor, care mi-ati raspuns.
N-am sa va uit NICIODATA, stiu ca aici am niste prietene adevarate.
Va doresc din suflet sa vi se implineasca visul.
Eu Anis, am ramas luna asta utilizand doar Maybe Baybe- natural si am incredere in el. Trebuie sa aveti si voi incredere in el. Multumesc Anis, ca mi-ai fost alaturi intodeauna si tuturor fetelor de pe site. Si tu ai sa reusesti luna asta!!! Iti tin pumnii, poate ne-am adus norocul reciproc??
Toate sunteti niste dragute si toate veti vedea si veti simti ceea ce am simtit si eu in aceste zile. Ziua cea mare e aproape si de voi.
Date despre Maybe Baybe:
puteti sa il comandati si prin mail sau la telefonul: 0265217824
0265206322
Firma este Salus Rom din Tg Mures strada Calarasilor nr 47.
adresa de e-mail este : salusrom@fx.ro
Va multumesc inca o data, si pe mine ma dau lacrimile de fericire citind mesajele voastre si vazand cate Pritene am!
In curand toate ma veti urma!
Marcelle
Marina spune:
Pupici la burtica!!!! de cand asteptm sa spun asta!!!!!
Felicitari si o sarcina super usoara!
Ariela spune:
Lamuriti -ma si pe mine la ce ajuta aparatul asta al tau,Marcelle?
Cat costa?
Ti l-a recomandat un doctor ?
Sa - l cumpar si eu ?
Scoteti - ma si pe mine odata din ceata asta deasa in care plutesc de foarte mult timp.
Va pup, Ariela
Simona_ spune:
Cu lacrimi in ochi de bucurie te felicit Marcelle, vestea ta m-a bucurat foarte tare si mi-a dat speranta, cu atat mai mult cu cat esti din Oradea.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un frumos, sanatos si destept sa va puteti bucura de el in fiecare secunda a existentei voastre.
Mult noroc Simona_