Fetelor...
...daca v-ar face cineva o propunere sa pozati in playboy sau intr-o revista de acest gen, ati accepta? daca raspunsul este negativ, care este motivul?
lilib
Raspunsuri
simonab spune:
Chiar asta o vorbeam zilele trecute cu sotul meu la adresa fetelor gimnaste care au aparut goale in Japonia. Si era undeva un comentariu al unuia care zicea ce ar spune sotul Laviniei daca ar afla.... ele spuneau ca nimenea nu le-a dat atatia bani ...
Eu am zis ca daca mie mi s-ar fi dat banutzii lor (am inteles ca ar fi vorba de 40 mii dar nu stiu daca-i adevarat !) si daca aratam si eu "bine" si nu ca atunci cine stie ??
valentinag spune:
Ha,ha,ha! Buna intrebare!
Pai in primul rind nu as poza pentru ca m-am facut cam asa
si nu s-ar cumpara revista!!!
Si in al doilea rind, chiar daca as arata ca altadata,nu as poza pentru ca nu mi-ar placea ca toate rudele mele sa ma vada nud.
Deja ma gindesc cum s-ar uita la mine unle din rudele mele[preoti]dupa asta.
Nu,nu as poza pentru ca nu este in firea mea!
Tot respectul pentru cele care au acest curaj!Multora li-i se deschid multe usi dupa.
Valentina
cristina78 spune:
Pai sa spunem ca daca as arata bine,de ce nu?!?!
Dar as poza (de exemplu)cum a pozat Loredana.Nu stiu daca ati observat(eu am vazut doar cateva numere ,Anda Adam,Loredana,Ana Maria de la Demmo)dar Loredana nu a pozat(scuzati expresia)cracita ca celelalte fete.
I s-au vazut mai mult sanii si din cate tin eu minte putin din parul pubian printr-un chilotel din voal.Asa DA in alt fel NU.
CRISTINA
mamica dulce spune:
cum a spus si Cristina,in conditiile astea as poza si eu,ba chiar si insarcinata in luna a noua..mie chiar mi.au placut pozele Andreei Esca.,le tin minte ca prin ceata
si sa fim cinstite,daca te plateste cineva cu sume din astea fabuloase,eu zic ca merita,este o experienta doar si oricum luna urmatoare apare o fatza noua si lumea uita repede
...hahahee..acum nu se mai poate pune problema,de cand m.am facut cat China,dar asa,ipotetic...cred ca da.
lilib72...tu ai aruncat manusa si chiar tu nu ai raspuns la intrebarea ta???hai te rugam,revizuieste,ti atitudinea
tilis spune:
Si eu cred ca as poza, dar pe o suma frumusica - ceea ce nu prea se ofera in RO.
Poate cu ocazia pozatului imi iau si eu casa
http://community.webshots.com/user/tilis100
Lauraa spune:
Da domne, as poza!
Nu sa-mi arat toate maruntaiele, dar asa niste poze senzuale ca alea din Playboy as face. Doar nu-s eu mai sfanta ca toate starurile. Si alea ar avea mai multe motive sa refuze ca-s deja celebre si pline de bani. Dar eu nu-s nici una nici alta! Asta e modelul de subiect de la care se ajunge la paruieli de obicei.Pleata mea sa o lasati in pace ca am nevoie de ea intreaga la .
Laura si iubirea mica din burtica (13 saptamani)
lilib72 spune:
Mamica dulce, raspunsul meu este nu, de ce? pt. ca mie imi lipseste curajul, chiar daca as arata bine nu as putea s-o fac, cum a spus una dintre fete, tot respectul pt. cele care curajul s-o faca.
Pupici
adda spune:
NU! Poate o sa vi se para ca am pareri invechite, de secolul 18 , dar consider ca o femeie arata ce are de aratat doar sotului/prietenului si nu lumii intregi...nu vad sensul pozatului in fundu' gol ...pentru bani? pentru a vedea lumea cat de bine arati? pentru a avea succes in cariera? sau pentru ce?
Si de ce spuneti ca aveti respect pentru femeile care au curaj sa faca asa ceva? Asta chiar ca nu mai inteleg...nici macar nu cred ca e "curaj", e "tupeu"
[Am incercat sa sterg mesajul de mai jos pe care l-am postat din greseala, dar nu se intampla nimic cand apas pe Recycle bin...imi cer scuze ]
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
canuta-om-sucit spune:
Eu cred ca nu exista in lumea asta femei urate. Doar neingrijite. Chiar si o ar putea fi frumoasa i apetisanta daca are farmec. Sa nu uitam ca inainte erau coniderate sexi femeile planturoase si nu cele ca o aschie. Chiar si in zilele noastre barbatii cu capul pe umeri, nu vb de cei de liceu prefera o astfel de femeie in locul celei snur. Si ca sa mai si raspund la intrebare, Da as poza daca mi s-ar oferi ocazia. Si nu e vorba de bani. Carei femei nu ii place sa fie admirata? Bine acum sa fiu realista nu e cazul meu caci nu sunt o frumusete.
aura
bagoiu spune:
Banii - ochiul dracului, nu?! Isi vinde omul si sufletul pt bani, dar trupul asta stricacios!!!
Ce sa zic? Mi-e mila si de cei ce vor sa priveasca asa ceva, darmite de cei (cele) ce vor sa-si arate fundu` intregii lumi.
Si nu va suparati, rogu-va, iar pe mine, din 5000 de membri e loc si de alte pareri, nu!?