Fetelor...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Subscriu celor spuse de ADDA si BAGOIU
NU ,nici eu nu as poza!!!Si un exemplu ,auzit de la cumnata mea:"cand te duci la piata ,ce ti-ar parea mai apetisant,niste rosii de pe taraba pe care le bazie musca,s-au niste rosii din vitrina,ferite de praf si muste"??
Si acum astept roshiile
Oricum ar fi si orice v-ar place, nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni,si voi toate i-mi suntetzi dragi
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

eu am si pozat. nu pentru Playboy, dar pentru coperta propriei carti publicate in Romania. nu regret in veci experienta respectiva, m-a dezinhibat complet. eram o gaina oparita inainte si purtam numai fustanele lungi, acoperita toata de haine ca o sarma, sa nu se vada dom'le nimic. mai, si cand am vazut pozele, fo 4 filme, ce splendida faptura sunt, din momentul ala m-am amorezat total de mine si nimic nu mai poate schimba asta. nu mi-am scurtat fustele de-atunci si nici nu mi-am schimbat principiile crestine de viata, dar ma iubesc mai mult, atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by maudi

eu am si pozat. nu pentru Playboy, dar pentru coperta propriei carti publicate in Romania.

maudi, daca nu sunt indiscreta, ce fel de carte ai publicat de se "cerea" o astfel de coperta? sper sa nu te supere intrebarea, pur si simplu mi s-a activat curiozitatea feminina...

relativ la intrebarea pusa, atat timp cat nu trebuie sa arat "detalii", eu as poza.

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

iubiiubi, nu se "cerea" nimic, despre poezie e vorba.

Mergi la inceput