NU mai am rabdare!!!

NU mai am rabdare!!! | Autor: Diana1968

Link direct la acest mesaj

Buna,
Iar sunt in asteptarea rusilor, mai este o spatamana buna (martea viitoare) cand trebuie sa vina si nu mai am rabdare. Simptome nu am decat ca mie foame , dar am pus asta pe seama ceaiurilor pe care le beau (de cretisoara si coada soricelului dimineata si cele 2 urzici vie si moarta) si a tincturilor. Nu am cum sa aflu mai devreme daca am ramas????

diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Diana, esti nascuta in '68, asa-i? Si eu la fel!! ce bine te inteleg cand spui ca nu mai ai rabdare... Stiam ca la minim 7 zile de la conceptie poti face un test, dar nu e asa sigur. Te pup si bafta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Da , am 35 ani, si am auzit de test dar am citit aici de multe fete carora nu le-a iesit la inceput si dupa cateva zile a iesit. Dar tincturile si ceaiurile pot da foame? Eu mi-am aplicat tratamentul Liviei partial, asa cum l-am putu tine d.p.v. al proramului. Adica doar dimineata si seara cu tincturi cu tot. Am vut astfel un ciclu ca la carte, o ovulatie, cred eu pt. ca am avut si mucusul, exact in zilele in care trebuia sa apara a aparut, si in consistenta lui cronoloica. Am prestat cand a trebuit si acum astept.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Diana..sa iasa cum vrei tu!!!
si eu vreau sa fiu dar incerc sa nu ma mai gandesc la asta..luna trecuta m-am stresat pana am obosit cu test si nu mai stiu ce..acum..stau linistita..de cat timp incerci?

MirelaV

Mergi la inceput

Concret incerc de 2 ani, dar am avut probleme. Acum mi-a zis prof. Ancar ca nu mai am nimic. Mi-a desfundat si trompele, deci teoretic trebuie sa reusesc. Practc nu stiu ce am.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Diana,

si noi ne straduim de aproape 2 ani, acum sunt la faza de desfundare a trompelor

de cat timp incercati si stiti ca totul este ok?

te pup si sa speram la cat de curand

Mergi la inceput

Dupa desfundarea trompelor am mai avut o luna in care am incercat dar atunci racisem rau de la aerul conditionat de la servici si n-a iesit nimic, in auust, dupa care a trebuit sa ma repar si in concluzie asta este prima luna.
Mult succes!!!!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Diana, cum s-a manifestat raceala la tine? Dureri, febra?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Fetelor, care-i faza cu ceaiul de cretisoara sau cum se cheama? Explicati-mi si mie ca nu pricep.Ajuta la ceva?

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cica ajuta. Vezi ca e un subiect numai despre cretisoara.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Diana, din cite stiu eu daca faci un test beta HCG (de singe) poti afla daca esti gravida chiar si dupa 1 sapt dupa ovulatie.

Mergi la inceput