Buna dimineata,
Raceala s-a manifestat intai ca imi era f. fri la ppicioare, la burta, dupa care m-a usturat in zona cu pricina, dar nu cand urinam ci tot timpul si aveam o usoara scurere. M-am dus asa intr-o doara si mi--a zis ca am tot inflamat (trompe, ovare plus o infectie) si am urmat un tratament. Peste o luna nu mai aveam.
Mai pun o intrebare: daca azi a 9 a zi de la concepere si a 20 zi de la ciclu am temperatura 37,1 inseamna ca am sanse sa fi ramas?
diana
Diana, daca ar fi a 9-a zi de la concepere asta inseamna ai cam 8,9 zile de temp ridicata, da sau nu? Asta e putin. E prea devreme sa ne pronuntam. Dupa 16, 17 zile de temperatura ridicata se poate pune problema. Mai asteapta un picut, ok?
La ce ora iti iei tu temperatura?
Crinuta
Mi-o iau la 7 dimineata. Dar asta nu inseamna putintel sa astept. Adica inca 8 zile????? Fooooarte mult. Sa vedem luni sau marti cand va trebui sa-mi vina cum o sa fie. Deci tot 8 zile de asteptare. Crunt. Macar daca as avea niscavai simptoame , dar nu. In afara ca ma dor sanii altceva nimc. Dar pe mine ma mai dor inainte sa-mi vina cam cu o saptamana.
diana
Diana poate poate .Sa dea D-zeu sa fie cu okisori ,asteptam vesti
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
Stiu ca asteptarea asta e grea, insa cel mai bine nu te mai gandesti. Gaseste-ti in permanenta o preocupare pt a trece timpul mai repede, iar dupa aceste zile ne spui ce si cum, ok?
CRinuta