Ce aveti in dotare?

Ce aveti in dotare? | Autor: dede

Link direct la acest mesaj

Sunt si io curios cu ce va laudati voi in materie de PC - asa ca m-am gandit sa facem o inventariere, mai ales ca sper sa va fac praf in cateva luni cu noul meu calculator. Sa-ncep io:
acasa
procesor : AMD K6-2 450Mhz
placa de baza : Acorp cu chipset AliAlladin5 3PCI+3ISA+1AGP
memorie RAM : 64Mb
hard disk : 1,2Gb + 2 Gb (western digital e unu' din ele, celalalt nu mai stiu)
placa grafica : nici lu' asta nu mai stiu cum ii zice, are 1Mb si e pe PCI :)))
monitor : 14" no name
Altele: CD-ROM (cred ca 4x :D), floapa functionala,placa retea Genius, modem (nu mai stiu de care), placa sunet Yamaha, tastatura&mouse vechi, no name.
Evaluat la vreo 100 $.
Parere personala : is super nemultumit de el!!! Cel mai nasol calculator din lume!!!

serviciu
(preluate din SiSoftware Sandra:)
procesor : Intel(R) Celeron(TM) CPU 1.00GHz
placa de baza : MSI601-686A cu chipset VIA Apollo PLE133
memorie RAM : 192MB SDRAM
hard disk : 20Gb
placa grafica : pe placa de baza, 8Mb VIA Tech VT8361/VT8601
monitor : 15" AlphaScan 511
Altele: CD-ROM (40x :D), CD-RW SONY (40x/2x/4x),placa retea Realtek, placa sunet integrata, tastatura&mouse (cu scroll !!!:D) , no name.
Evaluat la vreo 250 $.
Parere personala : imi fac treaba cu el!!!

A vous de dire!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

DD, pot sa raspund si eu? Sau intrebarea e numai pt barbati?Ca daca asa sta treaba, il pun pe sotul meu raspunda cand vine acasa .Si daca nu, tot pe el il astept sa-mi spuna ce sa scriu ca in afara de faptul ca scrie Sony pe monitor nu stiu sa zic nimic!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Cam
Uite aici un program gratuit SiSoftware Sandra(are cam 8Mb) care iti "dezvaluie" din maruntaiele calculatorului:
http://www.winsite.com/bin/Info?9500000036778
Oricum, multam de interes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Danke, DD! Eu am, oricum, un "manual ambulant" in familie.

quote:
Originally posted by dede

Cam
Uite aici un program gratuit SiSoftware Sandra(are cam 8Mb) care iti "dezvaluie" din maruntaiele calculatorului:
http://www.winsite.com/bin/Info?9500000036778
Oricum, multam de interes .

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

acasa
INTEL Pentium II + imbunatatiri

MICROSOFT WINDOWS XP PROFESSIONAL

400 MHz

memorie RAM : 265MB
hard disk : 6.GB * 2(nu ssint sigura ca e corect)
monitor :15"

CD-ROM, ADSL, tastatura veche, mouse destul de nou...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

DD, tu ai scris alea de mai sus dupa ce ai descarcat programul ala sau stiai tu dinainte? Daca descarc programul ala, imi da si mie toate informatiile alea? E safe? Nu iau vreo galma ca-s curioasa sa stiu si eu maruntaiele compului meu, e cam vechi al meu, are 5 ani da' mi-ar placea sa stiu in amanunt.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Unele date le puteti afla asa :
start - control panel -system -clik de 2 ori - general -aici va apar date personale ale computerului .

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Acolo in control panel nu da prea multe informatii, mai in amanunt se pot afla din start/programs/accesories/system tools/system information, m-am uitat eu pe acolo, da' nu prea inteleg.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Mamaroi, de ce stersesi mesaju'??? Poa' n-o sa dau adresa egzacta, da' zona o sa o scriu, ca cine stie ce retea ne-om face !!!

Cam, adu' manualul la sa ne descrie ce urmeaza sa defectezi in urmatoarele luni.

Lilach, cam slabut, cam slabut (Pentium II cu imbunatatiri - adica, l-ai renovat ???)...presupun ca XP-ul abia se misca.

Oana_B - ala de acasa il stiu pe de rost, ca mi-a scos peri albi - pentru serviciu, am obtinut cu SiSandra - acu' eu nu garantez, da' e folosit de foarte multa lume, destul de prietenos si usor de folosit, merge pe orice Windows si e freeware pentru uzul personal. Oricum, daca-ti buseste ceva in calculator, nu mai intrii pe Net si io scap . Hai, curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

La mine pagina data de Dede nu vrea sa se incarce. De rabla de laptop care o am nu prea stiu ce are in dotare, ideea e ce merge binisor de vreo 2 ani si nu mi-a facut niciodata probleme. In schimb pot sa ma laud cu "bijuteria" din Ro, care momentan e in "gestiunea" lui frate-meu. Deci:Procesor: AMD Athlon XP 1600+ (1403 Mhz)Placa baza: nForce(sunet+video+retzea- on boardMemorie RAM: 256 DDRAMHard disk: Maxtor 40GbPlaca grafica: integrata in placa de baza- GeForce ll MX64- 32 MbMonitor: 17"- CTX Mama mia nu imi vine sa cred ce mesaj am putut scrie Datele au fost furnizate de frate-meu, scrise de subsemnata cu liniutza si de la capat pe hartie, litera cu litera

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

25 cm

aura

Mergi la inceput