Ce sa fac?
Cum sa ma lupt cu o colega de serviciu care-i solicita sotului meu ajutorul, in probleme particulare, nu de servici, noaptea dupa orele 24, la ea acasa? Sotul meu este omul care atunci cand poate ajuta pe cineva nu stie sa zica "nu"
Hanna
Raspunsuri
papadie spune:
Pai cind mai suna colega spunei ca faceati dragoste sa revina dimineata ca voi sunteti focosi DAR scuzele mele cred ca si sotzul tau tre sa ia atitudine daca nu-i convine situatia!
päpä
Raluca spune:
daca sotului tau nu i-ar conveni situatia nu cred ca ar presta ore suplimentare in folosul comunitatii.....parerea mea!
Eu una intai mi-as pune intrebarea, ce fac cu sotul?
Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)
radu_tud spune:
da-i colegei numarul meu de telefon si te scap de necaz!
... dar sotul tau ce zice la consilerea pe probleme personale? Merge la aia noaptea? Bai, a draku consilierile astea nocturne! Cauta lilieci? ... sau ii trateaza paianjenul?
Da-i la ochi!
Fa si tu o "terapie" asemanatoare cu un coleg de-al tau!
hanna spune:
Il suna de obicei pe mobil. Pe el il distreaza toata situatia. I-am spus la un moment dat sa aleaga: ori eu ori ea, mi-a raspuns ca nu are ce sa aleaga, ca nu este nimic si ca totul este doar imaginatia mea; pe mine ma deranjeaza situatia; este vorba de o femeie care are un copil facut nu se stie cu cine, care este studenta la ff, si care probabil ca are nevoie de cineva care s-o tina in facultate si sa o ajute sa-si creasca copilul; Problema e ca bani nu-i da.
Hanna
mariana_flo spune:
Eu nu sunt diplomata. M-as intalni cu fata in fata cu persoana respectiva si i-as spune ca daca nu inceteaza o reclam sefilor ei ptr comportament imoral. Probabil ca va tine figura ca nu cred ca ar vrea sa se faca de cacao si sa o barfeasca colegii (scuzati cacofonia). Asa a procedat cineva si a mers. Seful respectivei i-a spus ca daca nun inceteaza i se va desface contractul de munca. Ei bine, cu sotul e mai greu. Daca sotului mei i-ar place situatia.... i-as face bagajelul frumusel si l-as trimite individei.
Lorelai182003 spune:
DA! DA! DA! Exact ce a spus mariana_flo+radu_tud in legatura cu "terapia", da' ai grija sa fie intensiva!!! Ma rog, dc as fi in locul tau i-as aplica o mica(mare) "terapie" si ei, asa o mica chelfaneala de sa-i mearga fulgii nu strica, dar asta n-ar fi diplomat. E misto si partea cu .
si bafta la conceperea planului diabolic!!
Lorelai
mirela.mustaciosu spune:
Cu sotul tau cred ca trebuie sa rezolvi problema. Nu cu ea. Pentru ca nu sunt sigura ca, daca ai incerca sa vorbesti cu ea, nu i-ai da apa la moara. Stai serios de vorba cu sotul tau. Daca lui i se pare normal sa lipseasca cu regularitate noaptea de acasa sa ajute o colega in probleme personale (oricare ar fi ele) nu e in regula. Ma intreb, concret cam ce probleme are fata dupa 12 noaptea de rezolvat cu ajutorul sotului tau?
MonicaGj spune:
Eu zic ca daca ea isi permite si lui ii convine , ar fi cazul sa sapi si sa vezi cu cine este facut copilul!
Cine stie peste ce dai.....
Bafta la sapat!
Monica
roxanak spune:
Ma gandesc ca aceasta problema este foarte serioasa si stresanta pentru tine Hanna. Si parerea mea este ca trebuie sa vorbesti foarte serios cu sotul tau.
Daca este asa cum spune el, ca totul e in imaginatia ta, te-ai gandit vreodata daca nu cumva vrea sa te faca geloasa si sa-ti joace o farsa ?!? Ma tot gandesc la ce as face eu daca mi s-ar intampla asa ceva si singurul lucru care-mi trece prin cap este ca atunci cand se pregateste in miez de noapte sa plece sa o ajute pe colega aceea, m-as imbraca si eu si as merge cu el, cu doua ajutoare in loc de unul, problemele acelea s-ar rezolva mai repede si asa s-ar putea odihni si sotul tau mai mult noaptea, doar "unde-s doi puterea creste", repsectiv unde vor fi trei.
Mult succes si sper sa ti se rezolve repede problema.
Roxana
teo1970 spune:
Originally posted by hanna
Il suna de obicei pe mobil. Pe el il distreaza toata situatia. I-am spus la un moment dat sa aleaga: ori eu ori ea, mi-a raspuns ca nu are ce sa aleaga, ca nu este nimic si ca totul este doar imaginatia mea; pe mine ma deranjeaza situatia; este vorba de o femeie care are un copil facut nu se stie cu cine, care este studenta la ff, si care probabil ca are nevoie de cineva care s-o tina in facultate si sa o ajute sa-si creasca copilul; Problema e ca bani nu-i da.
Hanna
Eu sunt de parere ca nu este ea de vina. Ea e o femeie singura, care incearca sa-shi gaseasca pe cineva, prin metodele ei, atit o duce capu'.
Da' sotzu' mi se pare ca se "distreaza" bine daca accepta sa-i faca jocul shi sa se duca-n puterea noptzii sa o ajute cu diverse! (chiar admitzind ca omu' e de buna credintza shi nu poate s-o refuze, eu in locul lui nu m-as deranja chiar asha, toata ziua - buna ziua (... sau noaptea) pt. una cu care n-am nimic. Cred ca mai degraba as injura-o!
Nu mi se pare normal ce face sotzul tau! Mai ales ca i-ai spus ca te deranjeaza!