Ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
mey hanna hai ca m-ai faacut sa rad! Si se duce la 12 noaptea la ea? si ce probleme are de exemplu? eu zic ca ar trebui sa-l scuturi putin mai tare pe domnul sot ca el greseste fundamental daca se da jos din pat macar la ora aia sa se duca sa repare teava sau chiuveta. Basca ca mai e cu gura mare pt ca asta numai ca distractie nu poti sa o iei tu ca sotie.
Zi nr de tel..te sun eu la noapte si zic ca'st Arnold si mi s=a spart teava ...si am nevoie sa vii sa mi-o repari
marina
ariel_7000 spune:
hmmmm, nasoala treaba...ai grija cu genul asta de femei ca sunt tare periculoase. una d-asta mi-a furat mie fostul iubit:), dar bine mi-a facut! am invatat o lectie:sa nu mai am incredere in ia o pauzarusti de genul asta.
alta, o scorpiutza frustrata, ii facea ochi dulci lui barbatu-meu, iar eu nu trebuia sa aflu...dar de'! minciunica apare ca uleiul la suprafatza. al meu sotz si-a bifat pe mail sa intre automat in casutza lui postala. si ghici ce? mesaje de la madame x, care declara printre suspine ca l-a visat de Dragobete. el, care nu-si stergea niciodata mailurile sau schitzele, ii raspunde cu aceeasi drgalasenie " asta inseamna ca trebuie sa ma insor cu tine?"...si au urmat o serie de mailuri cu vai mi-e dor sa te vad, sa te aud, sa ne vedem la sala (din partea ei)...iar eu nu puteam sa ma iau de el, ca de' ii violasem posta, asa ca ma gasea acasa cu burta la gura (eram in 8 luni), plangand de mama focului. nu reusea sa scoata nimic de la mine, nici un sunet, pana seara la culcare, cand il intrebam daca ma mai place asa "umflata" si "isterica"...iar el a tras concluzia ca sunt eu complexata ca am burta mare si ca a,m luat in greutata si a scos oglinzile din casa. iar mie imi venea sa-i arunc adevarul in fatza...
dupa ce am nascut, el a trimis la toata lumea, inclusiv ei, poze cu alexutza, la care ea, shocata i-a scris "dar nu am stiut ca esti insurat...sau nu esti si ai apelat la mama purtatoare?"
macar a fost destept si mi-a povestit cand a ajuns acasa cum ca o "amica" i-a zis asta...dar eu citisem deja mailul...oricum l-am iertat partial, dar o parte din incredere sa dus draq, mai ales ca eu aveam sechele din relatzia anterioara. oricum, am tinut totul in mine, pana acum 2 luni cand, in urma unei divergentze, am explodat si i-am zis tot si l-am acuzat ca ii place sa fie curtat de tipe...el a negat, si si-a modificat comportamnetul, acum da cu "flit" la cele care incearca ceva...dar eu am ochii si mai decshisi
cu individa nu mai are tangentze de nici un fel. isi incheiase socotelile cu ea, cu mult inainte sa ii zic ca stiam...
deci, sfatul meu e sa ai o discutzie foarte clara cu el si sa-i spui clar, ca daca ea nu conteaza pt el, asa cum pretinde, atunci sa o lase in plata Domnului, iar ei sa-i zici sa-si caute alt barbat de fraierit, ca al tau este "ocupat".
m-am cam intins la bla bla si imi cer scuze.
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
IOANA98 spune:
Hanna,
Eu as proceda la fel ca Roxanak si m-as oferi sa merg cu el sa o ajutam pe colega .Asa am rezolva mai repede .Mai bine sa nu te certi pana nu te lamuresti clar care este natura serviciilor pe care i le face .
Chiar ca sunt curioasa :ce servicii iti spune ca ii face ?
Nati spune:
Eu cu primul sot am patit ceva de genul asta,imi zicea ca pleaca pe la ora 23:00 cu treaba,nu aveam voie sa pun mai multe intrebari,se rezuma la "cu treaba".Am tinut-o asa vreo 2 luni,pana intr-o zi cand,la fel,mi-a zis ca pleaca cu treaba,si l-am intrebat daca vine acasa in noaptea aceea,la care el imi zice"dar de ce intrebi?",pai uite asa,ca mi-am facut si eu program sa plec undeva.
Si vreau sa-ti spun ca plecam,si veneam dimineata,pana s-a enervat si ma tot intreba unde merg,idem "cu treaba,dragul meu".
Si sa-l fi vazut cum venea acasa mai repede,asta insemnand pe la 2-3 dimineata.Oricum pentru mine aia nu a fost casnicie,si am renuntat sa ma mai chinui sa-l schimb,sa fie si el om de casa.
Mult noroc.
Sa auzim numai de bine!!!
Nati spune:
Eu nu zic sa pleci,doamne fereste,la fostul era si mediul in care a crescut,fara sa dea socoteala,la parinti,la nimeni,pleca si venea cand dorea el,probabil a crezut ca poate face la fel si cand este casatorit.
Eu una nu m-am putut intelege cu el,tu iti cunosti sotul,trebuie sa vorbesti foarte serios cu el,probabil e o joaca pentru el,dar tie iti poate scade increderea in el,si iti vin tot felul de scenarii in minte.Vorbeste cu el,nu cu ea,el e cel care ii da apa la moara.
Mult noroc si liniste sufleteasca iti doresc.
Sa auzim numai de bine!!!
Mazarica spune:
Am citit mesajul tau si nu-mi vine sa cred, nu-mi revin. Ce-i aia servicii la ea acasa la 12 noaptea?
Asa cum ti-au zis si fetele, cred ca sotul tau e problema. Ea incearca, merge bine, nu incercam la altul.Spune-i ca te deranjeaza si daca mai continua poti avea si tu un suflet caritabil. Mergi si tu cu el sa vezi despre cei vorba si cum il asteapta colega, dar sa nu-i spui din-ainte. Si daca n-ai nici un rezultat scutur-o un pic pe ea , un pic mai mult.
bebi spune:
Eu zic ca problema e la sotul tau. Ar trebui sa vorbesti cu el, spune-i ca te deranjeaza... Nu mi se pare normal sa plece noaptea de acasa la o femeie singura
Degeaba vei incerca s-o opresti pe ea sa nu mai sune, maine poate va aparea alta colega care face acelasi lucru... Tie, ce-ti ramane de facut?! Vrei sa te transformi in batausa sau tzatza?! Las-o in pace pe ea, cauta problema la sotul tau.
Te pupa Catalina (1 an) si Mami
Ps Dar, totusi, merita si aia
Love is all around
casandra spune:
Si eu cred ca problema este la sotul tau. Mi se pare cam deplasat sa plece noaptea de acasa, chiar sa ajute un coleg, ce problema poate aparea sa nu astepte pana dimineata ?
Tia spune:
si eu zic ca aia merita dar cred ca problema este sotul, cu el trebuie sa stai de vorba.. beeeton ideea sa mergi cu el la brat sa o ajutati pe colega
Victoria spune:
Jos palaria la raspunsul lui Radu!!!!!!! De altfel, asa cum au zis si fetele, buba e la sotul tau, nu la aia.... Pune piciorul in prag, ca da laptele in fiert.....
V.
veni, vidi, Victorie!