Ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Poate ma repet scuze dar scriu pe fuga . So: fie mergi si tu cu sotul la "pretena"(dar sa fii zambitoare toata nu incrancenata ca si cum l-ai controla ) fie apari cu 10 minute mai tarziu la usa prietenei dupa sosirea sotului .
Cica erai in .... trecere!
Numai bine.

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Hai ca ma bag si eu in seama.Nu pot concepe faptul ca sotul tau isi lasa patul cald de acasa pentru a ajuta o "prietena". Sincer eu nu cred ca el face asta. E o mare minciuna pe care ti-o spune tie crezand ca ai sa o inghiti. Intra tare in el. Nu merita sa accepti lucrurile astea. Se intampla de mult asta?

aura

Mergi la inceput

Nu accepta sa plece in toiul noptii. Cand nu il cunostea pew el cum se descurca?
Sincer cred ca sotului tau ii convine situatia iar bullshitul cu distractia sa il spuna la prietena nu tie.
aura

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

bai hanna, tu constantzeanca shi nu i-ai dat la oki pan'aku'....
ne faci soiu de ras

biankita

Mergi la inceput

de fapt el singur ti-a dat raspunsul"se distreaza" e un raspuns cat se poate de corect, trebuie sa ii admiri sinceritatea.
Aura

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Aura

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

Multumesc tuturor pentru sfaturi; sotul meu lucreaza in informatica, eu la fel si colega la fel. Ea tine contabilitatea in particular la o firma si avea termen limita de depunere a bilantului cu formularele noi aparute; nu s-a descurcat si a apelat la el; de discutat am discutat serios cu el si mi-a zis ca nu este nimic; ca el nu-si strica casa pentru nimeni; pe mine asta m-a derutat cel mai tare pentru ca stiam ca el nu-i suporta pe barbatii care-si inseala nevestele si nici pe nevestele care-si inseala barbatii. Oricum cred ca colega se simte putin cu musca pe caciula, pentru ca la servici refuza sa vorbeasca cu mine la telefon.
Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Hanna, mie-mi pute toata povestea asta. De ce sa refuze sa vorbeasca cu tine la telefon daca e asa inocenta? Daca spui ca ai vorbit cu sotul tau, poate chiar ar trebui sa iei o atitudine mai ferma..

Sa-ti povestesc cum faceam eu cu fostul meu viitor sot.. ha ha.. suna amuzant, dar n-a fost, crede-ma. Eram impreuna de aproape 2 ani si ne pregateam de nunta. Intr-o zi s-a intalnit intamplator cu o fosta colega de clasa (liceu) si cum prietenul meu era in cautare de carti pentru facultate, ea s-a oferit sa i le imprumute. Eu n-am avut nimic impotriva sa mearga la ea sa le ia. De ce as fi avut, nu? Pe vremea aceea credeam ca daca cineva vrea sa te insele o face si de mana cu tine.. Pana la urma s-a insurat cu ea.. In fine! Ce am invatat din chestia asta.. sa nu ma iau dupa ce "flutura" domnii, ca si el zicea ca nu e nimic intre ei (nu vreau sa supar pe nimeni) si sa lupt pentru ce este al meu. Poate atunci am procedat bine ca nu am facut nimic si ca am lasat lucrurile sa curga, dar acum n-as mai face asa..

Prin urmare, lasand gluma la o parte, daca tu crezi ca merita, as zice sa faci ceva mai concret.. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu iar nu inteleg: deci, sotul tau isi pierde timpul si okii s-o ajute la conta, si ea " refuza sa vorbeasca cu tine????" Pai daca totul era ok, venea la tine si iti facea temenele ca-l lasi... Eu in locul tau as fi mai drastica, i-as spune tipei sec ca orele de consultatii s-au incheiat, ca aveti si voi alt program seara, si... Basta! Eu cand am avut nevoie de ajutar de la barbatii altora (carat mobila, etc) i-am " cerut" de la neveste, cu multumirile de rigoare si inainte, si dupa.... deeci?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Cu atat mai mult cu cat si tu o puteai ajuta la fel de bine, din moment ce aveti aceeasi pregatire si tu si sotul tau. Apropos, sotul cec spune la faza cu refuzul tipei de a-ti vorbi la telefon? Eu i-as arunca sotului, asa-ntro doara, "stii draga ca x nuu-mi vorbeste la telefon? de cec oare?" Sunt tare curioasa ce-ti raspunde.

Mergi la inceput