ecografie la sold ca examen de rutina?

ecografie la sold ca examen de rutina? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

voi ati mers la ortoped intr-un control de rutina inainte de 3 luni? preventiv, fara suspiciune de displazie la sold?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu.
Am fost pe la 4 luni, atunci i s-a parut dr lui de familie ca ar avea displazie de sold. Nu a avut. Si doctorul care i-a facut ecografia ne-a spus ca e destul de tarziu la 4 luni pentru ecografie, aceasta fiind indicata intre 6 saptamani - 3 luni.
Nu a fost o experienta prea placuta pentru junior. Daca nu este suspiciune de displazie de sold, de ce vrei sa-i faci?

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nici Sara nu era suspecta, o vazusera 2 medici, dar pe la 6 luni ne-am luat si noi, sa ne convingem ca nu are. Doar asa, de rutina. Si... are. A iesit la radiografie. Acum e cu orteza, s-ar misca si ea saracutza mai mult, ii e cald, tb neaparat sa-i dau pantalon si tricou sa n-o raneasca, doarme mai rau ... na, nasol. Asa ca, mergeti, chiar daca nu e nimic suspect.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Si pe noi ne-a trimis la radiografie desi a zis ca nu se vede sa fie ceva in neregula. Din pacate la noi in oras nu stiu sa se faca ecografie de sold, asa ca vom merge marti la radiografie. Dr noastra de familie a zis sa merg neaparat inainte de 3 luni jumate.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, din cate stiu eu, trebuie mers, chiar daca nu exista nici o suspiciune. Variaza insa varsta..unii doctori spun la 3 luni, altii la 4, etc. Si noi am fost, preventiv.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Hmm, noi am fost la ortoped la 4 luni si la eco pe la 5-6. Fara nici o suspiciune, doar de control.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da, aici e de rutina, chiar daca nu sunt suspiciuni. Dar nu e obligatoriu. Si cred ca tine de spital, la spitalul unde am nascut eu, iti faceau programare pt. asa ceva, pana in 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

da aici e de rutina de la 2 luni si cea de rinichi la fel tot atunci

Tudor ,Ale ,si 34+ KEVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si noi am fost la un astfel de control la ortoped.

Si am mai facut, tot in perioada respectiva, o ecografie generala. Ce-i drept facusem ecografii si in timpul sarcinii si daca ar fi fost vreo anomalie majora probabil s-ar fi descoperit de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

la 3-4 luni am fost la prima eco, la cererea mea, apoi am repetat la 6 luni ca nu se vedeau nucleii de crestere...a fost ok;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Simona, in germania se face aceasta eco, la cabinetul pediatrului, in cadrul controlului obligatoriu nr 3 (U3)- primul este la nastere, nr 2 la iesirea din spital,- perioada: 4-6 saptamani de viata.

Mergi la inceput