ce fel de pompa imi recomandati
Sunt mama unei fetite de 3 luni pe care o hranesc cu laptele meu dar din biberon.Mulsul imi ia foarte mult timp.Momentan folosesc pompe simple.Care pompa e cea mai buna?
Raspunsuri
Marianar spune:
Eu am folosit o pompa simpla, para, de la WEE dar mai bine ma descurcam fara. Nu mi s-a parut prea utila. Poate iti mai dau fetele si alte sugestii. Inarmeaza-te cu rabdare!
tutus spune:
Buna! Stiu din experienta personala ca cu pmpa is f mult timp (cel putin in cazul meu: scoate laptic, reincalzeste-l putin, misca-te repede sa nu apuce sa planga ca apoi marca nu mai aveam nici un gram de lapte ... ufff). De ce nu suge? Te doare sanul, nu vrea ingerasul? Ai incercat cu ceva protectii pt mamelon?
Eu am folosit o pompa "medela" (cred ca englezeasca) si mi s-a parut buna, insa e muuuuuult mai frumos cand bebeul bea de la san.
Bafta!
cristina78 spune:
Buna!
Eu am folosit O pompita tip seringa de la Baby Nova.Excelenta!!!
Cristina&Cristina
Mazarica spune:
Mi-a fost recomandata o pompa de la Chico cu cilindru.
Eu am avut una cu pompita, dar nu era buna.
Oricum, am inteles ca cele cu cilindru sunt mult mai bune decat cele cu pompita, indiferent de firma.
gogosica spune:
Eu folosesc pompa de muls de la chicco
Dar am vazut o reclama, cred ca in revista mami-ultimul nr, tot la o pompa chicco dar care avea un mecanism de reglare a presiunii cu care poti scoate laptele din san. Cea pe care o am acum are o pompita pe care o actionezi tu, manual.
M-am experimentat acum si in 10-15 minute scot,prin mulgere cu pompa,300 ml.Am avut si am in continuare mult lapte desi bb are 7 luni si jumatate
Gogosica si bb Mihnea
Adela P spune:
Eu o folosesc pe cea de la Avent, manula si sunt multumita de ea.
Ca o paranteza...Gogosico, norocos e bebe Mihnea cu atata laptic de la mamica lui!!
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
romana spune:
Cea mai buna e una electica. Eu am avut si cu piston si cu para si nu am facut fata oboselii. Asa ca sotul mi-a cumparat una electrica. Toate sint marca Chicco.
Cu una electrica e foarte simplu, doar apesi pe buton.
Dar de ce nu suge direct de la sin(?)... e mai igienic.
Cu drag Romana si Cristian
EDDY spune:
Io am folosit pompa manuala de la Pigeon.A fost foarte buna dar pentru scurt timp,caci am pierdut laptele(nu din cauza pompei) dar acum o foloseshte cu succes de mai bine de 5 luni,o alta mamica ce are lapte din belshug
Eddy & Antonia Naomi
iubibubi spune:
eu am folosit avent, electrica. dar dupa ce-i dadeam sa suga...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Dana_ spune:
Eu am folosit pompa normala,am luat-o cu sticluta intr-un ambalaj.Se numeste Stormy si cred ca o gasesti aproape la orice farmacie.Eu zic ca e foarte buna.Pe mine m-a ajutat mult,pana la 6 luni cand l-am intarcat pe Andy
Dana&bb Andy