ce fel de pompa imi recomandati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Eu am avut pompa din aceea cu reglare a presiunii, de la Chicco. E drept ca am folosit-o mai mult la inceput, cand produceam lapte pt toata maternitatea, dar m-a ajutat...
Cel mai bine este sa te invete cineva cum sa scotzi laptele corect (fara dureri ulterioare) fara pompa, este mai rapid. Dar stiu ca probabilitatea este destul de mica sa aiba cine te invatza...in maternitate erau vreo 6 asistente si numai una a shtiut sa-mi arate cum se face.

Bafta si sa cresteti mari!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu am folosit pompe tip siringa de la Chicco si de la Baby nova si mi s-au parut foarte practice pe langa cele cu para de cauciuc, cu care n-am reusit sa scot nici trei picaturi de lapte.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu am avut o pompa de la baby nova tip seringa, am fost foarte multumita de ea, mai ales ca am folosit-o 3 luni zi de zi de cate 5-6 ori.
Numai bine
lilib & daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Si io am folosit pompa cea mai simpla de la BABY NOVA ! Mi s-a parut super , iar pretul e mai mic decat la cele Chicco , dar mai mare decat al celor simple , tip para de cauciuc. Fetele din strainatate ti-au mai recomandat si alte tipuri care , la noi , nu se prea gasesc.
Sanatate si papica multa pentru bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mela77 spune:

Acum sunt putin dezorientata.Nu stiu ce sa incerc o pompa tip seringa sau una electrica?Avand in vedere diferenta de pret voi ce spune-ti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

eu am avut o pompa tip seringa de la chicco si imi venea sa ii omor pe toti cei din compania chicco! de la presedintele firmei pana la ultimul sofer!
mi-am cumparat o pompa de la avent, am dat 1.500.000 lei cu 2 biberoane de 125 ml, sunt foarte multumita! este manuala, dar merge ca una electrice, nu e nici o diferenta! am cumparat-o de la loris comp. de pe decebal. initial imi parea rau ca am dat atatia bani, dar acum mi-a trecut! nu imi are rau deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

o pompa mai scumpa - dar mai buna - isi merita banii. Eu mi-am ranit sanii ingrozitor cu o pompa manuala. Intram im baie - la miezul noptii si muscam un prosop sa nu fac galagie (adica sa nu zbier de durere). Iesea sange nu lapte. Dupa asta - la sfatul unui medic, in pragul isteriei - am inchiriat o pompa electrica si viata mi s-a sckimbat. Intram in 'activitate de pompare' seara - dupa masa de la 10.00. Inchiriam un film - si asa - cu pompa electrica (fara nici o durere) ne uitam la filme pina la jumatate de noapte. Pompa electrica este constanta, nedureroasa, reglabila ... si iti da timp sa inchizi ochii si sa iti imaginezi ca esti in Malaysia - pe malul marii :) Dupa asta i-am injurat in gand pe toti cei care mi-au recomandat o pompa manuala.

asta e experienta mea.

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Eu mi-am luat o pompa electrica scumpa de la Gerber care m-a ajutat la inceput cind am avut furia laptelui dupa care a "murit". Nu am mai putut face nimic cu ea! Ca sa o repar m-ar fi costat cit una noua !!! Asa ca mi-am cumparat una manuala de la Chicco cu care ma descurc de minune in cazul in care gigilicea mea mica e satula si nu vrea sa suga ...

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Noi tucma am scos din impas o proaspata mamica cu probleme... NUK, tip seringa... mie mi-a prins bine anu trecut doar ca n-am mai avut ce face cu ea in 3 saptamini ca s-a terminat lapticul... dar cit am folosit-o n-am avut de ce ma plinge... si kiar azi, mamica, careia i-am imprumutat-o mi-a transmis ca ii este super utila...

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mela77 spune:

Multumesc fetelor.Mi-am comandat una manuala de la Avent deoarece una electrica am inteles ca nu scoate mult lapte iar eu am din belsug.Am sa va spun cat de multumita sunt.

Mergi la inceput