Greutatea copilului

Greutatea copilului | Autor: kryna

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Am si eu o nelamurire si o curiozitate in acelas timp! Am o fetitza de 4 luni! Am fost la control cu ea si are 7 kg,64 cm si circumferinta capului 42.D-na Doctor mi-a spus ca este bine,dar k greutatea care ar trebui sa o aiba la varsta ei este de 6kg400 grame!Deci...este cu 600 de grame peste medie....este normal?(papa piept).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca te ajuta poti citi aici.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

"la varsta ei ar trebui sa aiba, 6,400"...asta e media, sau idealul...dar nu toti copiii de 4 luni au 6400 kg, iti dai seama.
iar 600 de grame nu e prea mult, avand in vedere ca in primele luni, copiii iau f mult in greutate....
fiica-mea, avea la 4 luni, 6,350kg, dar ea mereu a fost o slabanoaga in bebelushie...asa ca 7 kg mi se pare absolut perfect!

edit: fiica-mea avea 61 cm la varsta asta..deci pastrand proportiile...cam aceeasi chestie. si fii-mea, oricum a fost, numai grasuta nu!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fata mea la 3 luni are 7 kg.
baiatul la 4 luni avea 8 kg.

lasa fata in pace, ca va slabi ea. atata timp cat e alaptata la san nu se pune problema obezitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Eu am nascut fetita cu 2.840 si 49 cm. La 1 luna a avut 4300, la 2 luni 5100, la 3 5.900 si la 4 6.500. Ideea e ca s-a nascut slaba si a crescut in primle luni peste medie. Dupa 4 luni s-a diminuat drastic luare in greutate. Nici atunci nu era grasuta, dar acum e o slabanoaga ca si mine, avnd la 2 ani ceva in jurul a 11 kg, probabil peste, nu stiu exact. Nu mai tin minte cat de inalta era la 4 luni, stiu ca la un an avea 75 cm si 8.900 kg, iar la 2 fix a avut 89. Oricum, din peste medie in primele luni la greutate, a ajuns peste medie la inaltime si mult sub medie la greutate...asa ca...SIGUR va slabi :)

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Al meu baietel la varsta de 4 luni avea 8 kg.Acum are 2 ani si 13 kg.E lungan intr-adevar dar e slab.
Nu e musai sa fie ca la carte greutatea bebelusului.Daca e alaptat la san exclusiv cu atat mai putin sa te ingrijorezi.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Cate kg a avut la nastere?
Diana a fost mereu sub limita inferioara...dar arata bine, eu nu mai imi fac griji.MI-am facut la inceput da m-am linistit!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay la nastere a avut 3kg si 300 grame iar lungimea de 50 de cm

Cate kg a avut la nastere?
Diana a fost mereu sub limita inferioara...dar arata bine, eu nu mai imi fac griji.MI-am facut la inceput da m-am linistit!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput