Greutatea copilului
Buna fetelor! Am si eu o nelamurire si o curiozitate in acelas timp! Am o fetitza de 4 luni! Am fost la control cu ea si are 7 kg,64 cm si circumferinta capului 42.D-na Doctor mi-a spus ca este bine,dar k greutatea care ar trebui sa o aiba la varsta ei este de 6kg400 grame!Deci...este cu 600 de grame peste medie....este normal?(papa piept).
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Daca te ajuta poti citi aici.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
_Ralu_ spune:
"la varsta ei ar trebui sa aiba, 6,400"...asta e media, sau idealul...dar nu toti copiii de 4 luni au 6400 kg, iti dai seama.
iar 600 de grame nu e prea mult, avand in vedere ca in primele luni, copiii iau f mult in greutate....
fiica-mea, avea la 4 luni, 6,350kg, dar ea mereu a fost o slabanoaga in bebelushie...asa ca 7 kg mi se pare absolut perfect!
edit: fiica-mea avea 61 cm la varsta asta..deci pastrand proportiile...cam aceeasi chestie. si fii-mea, oricum a fost, numai grasuta nu!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
m_monique spune:
fata mea la 3 luni are 7 kg.
baiatul la 4 luni avea 8 kg.
lasa fata in pace, ca va slabi ea. atata timp cat e alaptata la san nu se pune problema obezitatii.
ang3lt0uch spune:
Eu am nascut fetita cu 2.840 si 49 cm. La 1 luna a avut 4300, la 2 luni 5100, la 3 5.900 si la 4 6.500. Ideea e ca s-a nascut slaba si a crescut in primle luni peste medie. Dupa 4 luni s-a diminuat drastic luare in greutate. Nici atunci nu era grasuta, dar acum e o slabanoaga ca si mine, avnd la 2 ani ceva in jurul a 11 kg, probabil peste, nu stiu exact. Nu mai tin minte cat de inalta era la 4 luni, stiu ca la un an avea 75 cm si 8.900 kg, iar la 2 fix a avut 89. Oricum, din peste medie in primele luni la greutate, a ajuns peste medie la inaltime si mult sub medie la greutate...asa ca...SIGUR va slabi :)
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
rhoneea spune:
Al meu baietel la varsta de 4 luni avea 8 kg.Acum are 2 ani si 13 kg.E lungan intr-adevar dar e slab.
Nu e musai sa fie ca la carte greutatea bebelusului.Daca e alaptat la san exclusiv cu atat mai putin sa te ingrijorezi.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
lorellay spune:
Cate kg a avut la nastere?
Diana a fost mereu sub limita inferioara...dar arata bine, eu nu mai imi fac griji.MI-am facut la inceput da m-am linistit!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
kryna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay la nastere a avut 3kg si 300 grame iar lungimea de 50 de cm Cate kg a avut la nastere? Diana a fost mereu sub limita inferioara...dar arata bine, eu nu mai imi fac griji.MI-am facut la inceput da m-am linistit! Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |