bbusa mea de patru luni a cazut si plange cand sug

bbusa mea de patru luni a cazut si plange cand sug | Autor: catalina@

Link direct la acest mesaj

bebelusa mea de patru luni a cazut din carut pe ciment pe partea dreapta.nu s-a lovit la cap dar de atunci,cand sughite incepe sa panga,ca si cum o doare ceva.plange doar cand sughite,in rest se compiorta normal.ce sa fie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina@

bebelusa mea de patru luni a cazut din carut pe ciment pe partea dreapta.nu s-a lovit la cap dar de atunci,cand sughite incepe sa panga,ca si cum o doare ceva.plange doar cand sughite,in rest se compiorta normal.ce sa fie?

Mergi cu ea la medic de urgenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Du-te la doctor pt. ca poate sa aiba contuzie , fractura costala, edem, samd.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

absolut!
mergi imediat cu ea. atunci cand copilul a cazut, absolut orice comportament neobisnuit pt el, trebuie sa te trimita de urgenta la medic.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mergi la pediatrie la spital, mai ales ca a cazut....cum a cazut la 4 luni insa!? ca doar nu se ridica inca singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Spui ca "de atunci" - de cand de atunci? Cand a cazut? Au trecut 48 de ore de la cazatura? A vomat? O vezi mai fara vlaga, mai ales cand se trezeste?
Faptul ca plange cnd sughite ar putea sa fie semn ca are ceva la coaste.
Intreb si eu ca Dorsilia - cum a reusit sa cada din carut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Neaparat trebuie sa mergi la doctor. Poate are o coasta rupta, ceva.
Nu-mi dau seama cum poate sa cada un copil la patru luni din carut

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Iti zic eu cum : au multe mamici obiceiul sa-i lase pe pat singuri si apoi se plang ca a cazut copilul. Frecvent vezi chiar aici pe forum : "oh, sunt o mama denaturata, e a 6-a oara cand cade din pat" Sau ii mai pun in carut fara sa inchida centurile de siguranta. Sunt tot alea care cred ca scaunul de masina e de decor.

Ideal ar fi sa nu lasi bebe NICIODATA dintr-un loc din care poate sa cada. Daca nu mai poti, il pui pe jos, pe o plapuma, dar nu pe pat. Cc copiii mai maricei care se deplaseaza deja e o alta poveste.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput