despre Dr. Crenguta Momirla

despre Dr. Crenguta Momirla | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

A fost cineva la Dr. Crenguta Momirla? este o doctorita de incredere?

multumesc frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Eu am fost la Dr. Momirla, la Medicover, de mai multe ori. Mie mi s-a parut super ok, foarte dispusa sa raspunda la intrebari sau sa dea un sfat. E blanda si mi s-a parut ok dpdv profesional.
Ne-a recomandat analize inainte de a prescrie vitamine, chiar daca fata mea e micuta rau ca si greutate. A avut dreptate: pitica mea are si Fe si Ca aproape de limita superioara! Ne-a prescris antibiotic pentru e-coli si l-am luat cu toata increderea; bine am facut!
Altceva nu stiu ce sa-ti spun. Noua ne convine pentru ca are program si sambata...Mai intreaba-ma daca vrei sa stii ceva anume si incerc sa raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

si noi am fost o data la tipa asta cu Bia, tot la Medicover si mi s-a parut ok --a fost un control de rutina insa si copila era deja mare (2.6 ani)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Am fost noi astazi la dansa. Dupa ce m-am perindat pe la cativa medici la Medicover am ramas la dansa. Avem cateva luni bune de cand mergem la ea. Mi se pare super ok, blanda, ia copilul usor indiferent cat dureaza pana reuseste s-o consulte. Nici la noi nu s-a aruncat cu vitamine sau antibiotic, decat atunci cand a fost cazul. Si mi-a mai placut ca m-a sunat de vreo doua ori sa ma intrebe de cum s-a simtit cea mica in urma tratamentului.

Mami de Maria

Mergi la inceput