buna sunt noua la voi in echipa mamicilor de rasfatati.........eric are 4 ani si de cateva saptamani a luat-o razna rau...plange si nu stiu ce are la gradi....cred l-am rasfatat prea rau .....azi a plans toata ziua la gradi....lucru ciudat pt el si cand m-am dus sa-l iau a facut o criza de nervi,cu plans,si a spus ca"mie nu imi place de tine"........i-a spus doamnei....nu stiu ce sa fac.o fii din cauza doamnei,care apropo
e si noua in grupa.
eu cred ca poate fi pur si simplu o incompatibilitate intre noua grupa, noua educatoare si el - daca plange toata ziua chiar il supara ceva - mi mi-ar fi mila sa-l vad asa.
pai ...daca pana acum nu a plans...si a fost totul ok...inseamna ca ceva s-a intamplat dupa ce a venit noua Doamna. Eu as discuta si cu baiatul si cu Doamna...sa vedem care-i treaba.
Nu cred ca e vb de rasfat, asa, deodata.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
Si eu cred ca nu ii place noua doamna educatoare.
Poate l-a certat, poate cealalta ii dadea mai multa atentie.
Sau poate pur si simplu o respinge pe noua educatoare pt ca era atasat de cealalta educatoare
Intreaba-l pe el subtil, ce a facut la gradinita, daca doamna a vorbit cu el.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
acum s-a mai linistit.sigur a fost din cauza doamnei.cred ca nu o placea.dar l-am convins ce este prietena lui....va dati seama cat mi-am tocit gura!!!si am vb si cu ea.mi se pare draguta dar foarte blajina,calma.cred ca ii cam
lasa sa faca ce vor.va pup