A luat mult in greutate. Problema?
Salutare!!!
Ieri am facut o luna si am fost la control cu baietelul meu. L-am cantarit si a luat intr-o luna 1700g. Mi se pare foarte mult. Ati patit asa ceva?
A spus o mamica de pe forum ca ar trebui sa ma alarmez caci copiii cu diabet iau f mult in greutate.
Al mreu este cam haplea si mananca f mult. Ii dau numai san.
Va rog sa ma ajutati caci acum sunt ingrijorata.
Multumesc
Olga, mamica lui David iepurasul
Raspunsuri
beshter spune:
Olga, pediatrul ti-a spus ca e vreun motiv de ingrijorare?
Cat a cantarit baietelul tau la nastere? Cat avea cand ai plecat din maternitate?
Fi-miu a luat 1,300 in luna a treia (tot alaptat exclusiv fiind).
Sanatate maxima!
You cannot both dance and not pay the piper.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Olga, pediatrul ti-a spus ca e vreun motiv de ingrijorare? Cat a cantarit baietelul tau la nastere? Cat avea cand ai plecat din maternitate? Fi-miu a luat 1,300 in luna a treia (tot alaptat exclusiv fiind). Sanatate maxima! You cannot both dance and not pay the piper. |
Nu mi-a spus ca ar fi motiv de ingrijorare.
La nastere a cantarit 3550, iar la plecare 335o. Ieri pe acelasi cantar avea 5050.
1300 parca mai merge, dar 1700...
Sanatate si voua
Ayla21 spune:
Olga, citeste si pe blog.
si aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226
Eu nu ma pot da exemplu. Dar daca dr a zis ca-i ok, acum de ce iti faci atatea griji? Eventual il poti intreba, dar nici un medic sau o mamica nu iti va spune ca e prea gras, toti se plang de copii slabi. Si exista si posibilitatea sa nu fi luat exact atat, depinde in ce moment al zilei l-a cantarit, cat a papat inainte, cand a facut kk inainte, etc. Doar pt o idee nu cred ca trebuie sa te panichezi.
5050 kg e cam mult la o luna, dar nu acum, ci peste timp sa nu aibe probleme, sa trebuiasca sa tina regim, de ex cand treci la diversificare. Eu totusi nu sunt ferm convinsa ca are atat.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
kid spune:
Juniorul s-a nascut cu 3.700, a scazut pana la 3.400, iar la o luna avea 5 kg, a luat in prima luna 1.600 kg. Dr mi-a spus ca este ok.
Eu cred ca nu este motiv de ingrijorare, mai ales ca este alaptat exclusiv.
de
Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita
olishka spune:
Ayla, Kid multumesc
Ayla aat are caci m-am cantarit eu pe cantar, apoi l-am luat in brate. Am cantar electronic.
Nicoleta spune:
Salut.
In luna a doua copilul meu cel mic a luat 1.400, alaptat exclusiv. Sunt curioasa cat va lua al tau in luna a doua.
http://www.taraluiandrei.ro/scoala/detalii_proiect_concurs/Din_inimi_sincere_de_673.html
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
anca_a spune:
Mami Olga, si al meu avea 5050 g la o luna, tot nascut cu 3550 dar iesit din spital cu 3250. Deci a crescut in greutate cu 1800 g in prima luna. Na ca te-am luat
Acum la un an jumate are 11.5 kg desi la 6 luni avea aproape 10. Nu te ingrijora, fetele au dreptate.
Somnul ratiunii naste monstri.
olishka spune:
Multumesc pt raspunsuri Sunt mai lin istita acum
anca_a sa inteleg ca exista un haplea mai mare ca al meu
ilse spune:
Olishka, si al meu juniorul tot exclusiv alaptat pana la 6 luni, a luat intr-o luna, dar nu mai stiu exact care, ca n-am carticica lui langa mine tot asa vreo 1500, si acuma la aproape 11 luni deja e pe linia medie ca greutate, chiar mai putin un pic.
Are dreptate Doxinu.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor