ce face bebe la o luna si jumatate?

ce face bebe la o luna si jumatate? | Autor: bino

Link direct la acest mesaj

Bebelusul vostru ce face la o luna si jumatate? De 3 zile ia ultimul biberon la 12 noaptea iar la 3 nu mai vrea ceai, nu se trezeste ,nu ai e foame si mai maninca abia la 6 dimineata. E normal? Nu ai place ceaiul iar pediatra mi-a spus sa ai dau o masa din timpul noptii ceai.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda16 spune:

Cand bebelusa mea avea 1 luna si jumatate manca exclusiv lapte, evitam sa ii dau ceai seara pantru ca o agita. Acum are 5 luni si ii dau ceai o data pe zi, de obicei dupa amiaza pe la 3.
Cand avea o luna si jumatet, manca ziua la 2 ore - 2,30 ore, pentru ca laptele de mama se digera foarte repede, si noaptea la 8 cand ii faceam baita la 12, la 4, si la 7 cu o variatie de 30-40 minute mai devreme sau mai tarziu.
Stiu ca daca se intampla sa nu se trezeasca, nu o trezeam eu, dar asta se intampla rar. De fapt si acum e la fel de mancacioasa

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Scuipa in san de 3 ori si multumeste-i copilului ca incepe sa doarma noaptea. Nu cred ca pediatra ti-a spus sa-l trezesti TU si sa-i dai ceai, ci sa ii dai ceai daca se trezeste pt a-l dezobisnui de mancatul noaptea. ( in ceea ce ma priveste nu-s de acord cu ea, e totusi prea micut si mai bine il lasi pe el sa te ghideze).

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bino

Bebelusul vostru ce face la o luna si jumatate? De 3 zile ia ultimul biberon la 12 noaptea iar la 3 nu mai vrea ceai, nu se trezeste ,nu ai e foame si mai maninca abia la 6 dimineata. E normal? Nu ai place ceaiul iar pediatra mi-a spus sa ai dau o masa din timpul noptii ceai.

Mie mi-a spus dr sa nu trezesc bebelusul din somn, pt ca ei cresc si din somn, iar cand ii va fi foame, va cere. Esti o mama norocoasa, asa ca fi fericita.
Cat despre masa de ceai, stiu ca la bebelusii alaptati cu formula se recomanda o masa de ceai, dar nu e obligatoriu sa fie in timpul nopti. Noi nu bem deloc ceai, pt ca o alaptez exclusiv.
Ah, bine ai venit pe forum!
La "Clubul scutecelor" ne gaseti pe noi, "Ghiocei de Martie-Aprilie", si putem face schimb de informatii. Te asteptam!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nici eu nu-s de acord cu trezitul noaptea pt mancare. Considera-te norocoasa ca nu mai papa noaptea, ceaiul de doar pt dezvatat de mancat noaptea, sau pt sete, mi se pare inuman sa trezesti copilul pt ceai. Daca nu se trezeste, inseamna ca nu ii este foame, asa ca lasa copilul sa doarma si sa creasca mare

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si finuta noastra care era hranita cu lapte praf a dormit de la 2 luni toata noaptea, deci nu e nici o problema. Eu nu as trezi copilul pt ca nu vad sensul. Lasa copilul sa doarma, si cand ii e foame se trezeste singur. Nu stiu cum e la copii cu lapte praf dar nu mai bine ii dai apa? Ce beneficiu are ceaiul? Si nu ma refer la ceaiul pt colici.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Daca mananca suficient in timpul zilei nu se va mai trezi noaptea.
Pitica mea are aceiasi varsta iar dupa ultima maa pe la 11pm nu o mai aud pana pe la 6 dimineata.
Eu ma consider norocoasa.

Citat:
citat din mesajul lui bino

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput