"Are" copilul cuiva stafilococ auriu? Ati reusit, si cum, sa scapati de el? Exista oare un vaccin, in afara antibioticelor, pe care le urasc?
Va multumesc,
buburuza
Lui Danut i-a aparut in analize pe la vreo 5-6 luni stafilococ auriu, ne-am agitat, am fost pe la o groaza de medici si toti ne-au zis ca e la limita max permisa, nu ne-au dat tratament. Mi-au zis numai ca-l are de la mine din lapte si ca odata cu intarcarea va disparea. Noi ne-am intarcat la 1 an si 7 luni, nu i-am mai facut analiza speciala ca sa vad daca a disparut, dar nu are simptome ca ar mai fi acolo.
Multa sanatate!!!
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
baitelului meu ii iese cu regularitate la exsudat stafilococ auriu. Doctorita a zis ca acest stafilococ apare si dispare. Nu trebuie lasat sa se inmulteasca, tine-l sub observatie, mai fa-i cate un exsudat, dar nu-i da antibiotic daca nu are nici un fel de simptom. Poate sa fie doar purtator si sa nu-l afecteze dar fii cu ochii in patru sa nu faca vreo amigdalita. Eventual daca vezi ca tot nu ii dispare, fa-i un ASLO si apoi mai vorbeste cu doctorul.
Bafta multa si sanatate!
Baietelul meu a avut stafilococ auriu luat din maternitate. La zece zile i-am dat Zinnat si a scapat. La nici un exudat nu i-a mai iesit nimic. Cu chestiile naturiste nu a mers.
Aurora
micuta mea a iesit din spital, acum hat, 6 ani cu stafilococ auriu.. In primul rind fa i o antibiograma, sa vezi la ce este sensibil... micutei i au dat oxacilina.. si avea mai putin de 1 an.
Dar musai sa i faci antibiograma...