stafilococ

stafilococ | Autor: buburuza

Link direct la acest mesaj

"Are" copilul cuiva stafilococ auriu? Ati reusit, si cum, sa scapati de el? Exista oare un vaccin, in afara antibioticelor, pe care le urasc?
Va multumesc,
buburuza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Lui Danut i-a aparut in analize pe la vreo 5-6 luni stafilococ auriu, ne-am agitat, am fost pe la o groaza de medici si toti ne-au zis ca e la limita max permisa, nu ne-au dat tratament. Mi-au zis numai ca-l are de la mine din lapte si ca odata cu intarcarea va disparea. Noi ne-am intarcat la 1 an si 7 luni, nu i-am mai facut analiza speciala ca sa vad daca a disparut, dar nu are simptome ca ar mai fi acolo.

Multa sanatate!!!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

baitelului meu ii iese cu regularitate la exsudat stafilococ auriu. Doctorita a zis ca acest stafilococ apare si dispare. Nu trebuie lasat sa se inmulteasca, tine-l sub observatie, mai fa-i cate un exsudat, dar nu-i da antibiotic daca nu are nici un fel de simptom. Poate sa fie doar purtator si sa nu-l afecteze dar fii cu ochii in patru sa nu faca vreo amigdalita. Eventual daca vezi ca tot nu ii dispare, fa-i un ASLO si apoi mai vorbeste cu doctorul.
Bafta multa si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Baietelul meu a avut stafilococ auriu luat din maternitate. La zece zile i-am dat Zinnat si a scapat. La nici un exudat nu i-a mai iesit nimic. Cu chestiile naturiste nu a mers.
Aurora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

micuta mea a iesit din spital, acum hat, 6 ani cu stafilococ auriu.. In primul rind fa i o antibiograma, sa vezi la ce este sensibil... micutei i au dat oxacilina.. si avea mai putin de 1 an.
Dar musai sa i faci antibiograma...

Mergi la inceput