Bomba! Soc! Rivali de moarte! etc...

Bomba! Soc! Rivali de moarte! etc... | Autor: indu

Link direct la acest mesaj

ma enerveaza cumplit cand tot vad pe la TV titluri de stiri de genu:
Bomba: ministru X si-a dat demisia;
Soc, dezvaluiri socante: Pitipoanca Y si-a pus silicoane;
si toate echipele de fotbal sunt rivale de moarte intre ele;

Si nu vorbesc de OTV (l-am si scos din lista mea de programe si pe asta si pe alte cateva);

Si inteleg: probabil ca daca afiseaza mare pe ecran BOMBA, toata lumea sta tinta cu ochii pe ei sa vada bomba; Dar pana cand? Chiar mai prind chestiile astea la public? eu ma enervez cand vad asa ceva si schimb imediat canalu'. Si nu dau drumu' la TV decat din cand in cand seara cate 2 - 3 ore... .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Indu da, dar schimbi programul DUPA ce iti dai seama despre ce e vorba,nu? Adica astepti BOMBA apoi, dezamagita schimbi..

E o chestiune de captare a atentiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Indu da, dar schimbi programul DUPA ce iti dai seama despre ce e vorba,nu? Adica astepti BOMBA apoi, dezamagita schimbi..

E o chestiune de captare a atentiei...

Nu, chiar nu astept sa aud "dezvaluirile socante"; poate mai demult, acu' vreo cativa ani cand nici nu aveam TV, cand vedeam asa ceva, ziceam:ia ma sa vad ce zic astia; in scurt timp -am lamurit si chiar nu imi capteaza deloc atentia: doar ma enerveaza si am impresia ca parca suntem luati de prosti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

sa ne bucuram ca nu avem mai mari probleme in tara asta decat silicoanele d-nei x-ulescu si demisia lui mitica smecheru'.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La telecomanda exista un buton pe care scrie OFF. E indicat de folosit adesea si de luat o carte, o revista, de butonat pe DC, sau de ascultat o piesa faina (cum ascult eu acum asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui april

La telecomanda exista un buton pe care scrie OFF. E indicat de folosit adesea si de luat o carte, o revista, de butonat pe DC, sau de ascultat o piesa faina (cum ascult eu acum asta).

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pai asa m.ai indus pe mine in eroare cu titlul....credeam ca citesc vreo bomba.......

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

sa ne bucuram ca nu avem mai mari probleme in tara asta decat silicoanele d-nei x-ulescu si demisia lui mitica smecheru'.

Din pacate exista alte probleme muuuuult mai grave in Romania dar surprinzator silicoanele unei tanti semicunoscuta si ultimul partz tras ge Gigi Becali capteaza mai mult atentia publicului decat faptul ca pensionarii mor de foame sau o noua piesa de teatru la National.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Adica ce,silicoanele unor dudui nu arata ca doua bombe?
Eu cand am vazut subiectul "bomba ,soc.." credeam ca vara asta te-ai maritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Tocmai de-aia eu nu am mai deschis televozorul de luni de zile.E inutil , dupa parerea mea. Mai platesc si abonamentul degeaba, dar am contractul pe 2 ani, ca altfel ma lipseam. Chiar nu i mai vad utilitatea. Il folosim pe post de ecran , ca e mare si lat pentru filme de pe calculator sau mai stiu eu ce dvd-uri. Si am eliminat un motiv de nervi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

pai asa m.ai indus pe mine in eroare cu titlul....credeam ca citesc vreo bomba.......

chiar asa

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput