THE MOM SONG :)
multumesc tovarasei NOIE pt acest link !!! uite d-asta o iubesc eu pe NOIE : www.vimeo.com/1509073?pg=embed&sec=1509073" target="_blank"> THE MOM SONG
ENJOY !!!
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Raspunsuri
kariguld spune:
super fain. l-am vizionat si noi!
da NOE, s-a facut tovarasa?
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kay spune:
noie e tovarasa mea ne-am facut relatia publica
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
rhoneea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay noie e tovarasa mea ne-am facut relatia publica oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Si nu dai si tu ceva de baut?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
kay spune:
bey, alcoolico mica.
S
Qamar spune:
acum ca totul e public, ma duc sa ma bag (sub)/in pat
noapte buna!
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
kay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Am ras cu lacrimi :-)) Kay, . Good things happen to good people. |
RUDOLF???? aici erai mai? daca-i stii cat am cantat cantecu asta !!! i-am innebunit pe toti in ICU toate asistentele cantau
S
marius spune:
Cu versurile de mai sus?
I-am pus si eu nevestei si i-am zis ca in principiu se poate recunoaste din ce se canta acolo .
Adevarul este ca aveti uneori o viata infernala. Pe bune!
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
anamaria spune:
o doamne... geniaallll
versurile alea... le-am zis pe toate, de cateva zeci de ori...
si teroristii nu au decat maxim 8,5 ani
multumesc tovaraselor noe si kay
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!