THE MOM SONG :)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

daca e cu spici si cu multumiri, trebuie sa ii multumesc si eu tovarasei Gazzella, ca de la ea mi-a vinit slagarul de mai sus

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

SUPER FRUMOS!!!
cred ca orice femeie se regaseste in versurile alea...
pana si eu ma regasesc chiar daca nu am copii, dar am un sot care face cat o gradinita de copii

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cu versurile de mai sus?

I-am pus si eu nevestei si i-am zis ca in principiu se poate recunoaste din ce se canta acolo .

Adevarul este ca aveti uneori o viata infernala. Pe bune!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

fiimiu a spus dupa ce a vazut clipul: "daca o mai umflam pe mami si ii punem ochelari, va semana cu "mam", cand e nervoasa pe noi!"

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

kari, [:-))))]

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

melodia e super, circula de ceva vreme, cred ca prima data a fost prezentata la Oprah, zic eu, nu stiu daca ma ajuta memoria si original a fost cantata de o tipa care face stand up comedy!
multumim calduros celor 2 tovarase care ne-au inseninat ziua!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

L-am vazut de 2 ori!Super interpretarea!Super de adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Videoclipul nu mai e in linkul pus pe prima pagina, am gasit alta varianta pe youtube dar parca mai mult imi placea cea de aici, pusa de kay. Stiti cumva cum pot sa o gasesc?

Va multumesc!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc! Asta e ceea ce cautam!

Mergi la inceput
Mergi la inceput