THE MOM SONG :)
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
daca e cu spici si cu multumiri, trebuie sa ii multumesc si eu tovarasei Gazzella, ca de la ea mi-a vinit slagarul de mai sus
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
Delphinas spune:
SUPER FRUMOS!!!
cred ca orice femeie se regaseste in versurile alea...
pana si eu ma regasesc chiar daca nu am copii, dar am un sot care face cat o gradinita de copii
poze, Just Me
ambitioasa
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Cu versurile de mai sus? I-am pus si eu nevestei si i-am zis ca in principiu se poate recunoaste din ce se canta acolo . Adevarul este ca aveti uneori o viata infernala. Pe bune! Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
fiimiu a spus dupa ce a vazut clipul: "daca o mai umflam pe mami si ii punem ochelari, va semana cu "mam", cand e nervoasa pe noi!"
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kay spune:
kari, [:-))))]
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
maru spune:
melodia e super, circula de ceva vreme, cred ca prima data a fost prezentata la Oprah, zic eu, nu stiu daca ma ajuta memoria si original a fost cantata de o tipa care face stand up comedy!
multumim calduros celor 2 tovarase care ne-au inseninat ziua!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
claujro spune:
Videoclipul nu mai e in linkul pus pe prima pagina, am gasit alta varianta pe youtube dar parca mai mult imi placea cea de aici, pusa de kay. Stiti cumva cum pot sa o gasesc?
Va multumesc!
cfelinar spune:
Mom song Kid's response...
http://www.onteenstoday.com/2008/12/02/the-mom-song-kids-response-humor-sung-to-william-tells-overture/
ha ha ha