Cine a fost vara aceasta in concediu la munte?

Cine a fost vara aceasta in concediu la munte? | Autor: dyana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Care din voi ati petrecut concediul la munte vara aceasta? Aveti amintiri frumoase?
Eu am fost cu sotul, prietenii si cateva rude, langa Horezu, cu corturile. Am avut o pofta de mancare de zile mari. Fripturile ca fripturile, dar am mancat la porumb copt... o gramada.
Si am reusit sa dorm neantoarsa, asta poate datorita aerului curat.
Voi ati reusit sa va odihniti?

Daca iesiti cu corturile, nu costa mult escapada.
La hotel nu am mai fost de ani de zile, de fapt la munte nu am stat niciodata la hotel, doar la mare; suntem obisnuiti sa mergem la gazda sau cu cortul.
Diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mi-as dori mult sa merg la noi la munte am fost aici in cipru dar nu-mi place deloc nu se compara cu tara noastra,nu au vegetatie bogata cum o avem noi de mancare nici nu mai vorbesc.
Cat mi-as dori sa stau la o cabana in munti sa mananc mancarea noastra traditionala cat imi lipsesc toate astea hai cam inceput sa visez cam mult te invidiez, vreau si eu!!!!!!

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florys spune:

Am fost o saptamina la munte anul acesta si intr-adevar am avut parte de un concediu minunat. Am stat la vila in Busteni, dar de acolo ne-am plimbat peste tot, la Sinaia, Predeal, Azuga, Brasov... Ce mai a fost super. Conditiile din vila au fost extraordinar de bune, plus mincare ieftina si buna peste tot pe unde ne-am dus. muntele!

Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Ai fost si la Brasov?
Mi-e dor de Poiana Brasov.

Mergi la inceput

Mici incidente: pe tata l-a intepat o albina in funduletz, si pa nasu l-a intepat in mana. Numai mana lui nasu' s-a umflat.
Am vazut si un pui de sarpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Si eu am fost la munte, la Sinaia, dar la 4 stele!!!
A fost extraordinar...cu toate cä stiu Sinaia destul de bine...si toate cärärile, si magazinele!!!
De fapt, a fost un "popas", de 3 zile, inainte sä mergem la mare.
Ce mi-a pläcut cel mai mult, a fost cä de cind am "aterizat" noi acolo, a fost o vreme asa de frumoasä...dupä o lunä de ploaie!!...cind am vrut sä plec la mare, nu vroiau sä mä lase sä plec!!!...hihihi...nu stiu cum se face, dar eu am avut mereu noroc de vreme frumoasä, pe unde am fost...cred cä cineva acolo sus, tine cu mine...
La cort am dormit o noapte, prin clasa a 6-a ( expeditie de 2 säptämini ), dar am inghetat de frig!!!...le-am luat pe 2 grase in brate, ca sä mä incälzesc, dupä ce am plins de necaz, cä nu sint acasä, la mine sub pläpumioarä!!!
De serpi, am oroare!!!...si eu am avut "onoarea" de 2 ori, dar säracii, ei fugeau de mine, si eu de ei!!....in directii diferite!!!...asa, ca sä ridä ceilalti de mine!!
Caprä am fost toatä viata mea...mi-au pläcut muntii, cu florile lor multicolore ( vin mereu cu cite un buchet inapoi!!), cu animalele lor ( l-am cunoscut si pe ursu odatä, la un tufis de zmeurä!!)...imi plac fragii, murele, zmeura...si cind gäsesc, mä satur de ele!!....dar cele mai frumoase amintiri le am de la bunici, din Tismana...nu sint chiar munti acolo, dar sint pe aproape...ahhhh...

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu !!! 2 luni la casuta din Busteni...maine ne intoarcem! E cel mai frumos! Aerul, muntele, cerul..mancarea...copilul vesel si cu obrajii rosii....

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtania spune:

Am fost in concediu la munte doar pentru 2 zile, numai ca sa ies din casa. Sunt insarcinata in 8 luni si o sapt. si mi-a fost cam frica sa stau la munte mai mult, din cauza aerului tare. Dar m-am simtit superb, copilasul a stat cumintel.
Am fost pe Ceheile Bicazului, la Izvorul Muntelui si Durau. De la Izvorul Muntelui pana la Durau am crezut ca am sa nasc pe drum din cauza gropilor, nu avea sotul cum sa evite, erau gropile unul langa altu, iar la intoparcere am evitat acel drum. Am stat o napte in Durau la un hotel, deoarece nu mai gasisem loc la casute iar cu cortul nu puteam sa stau. Dar la anul am de gand sa merg prin munti, sa escaladez si sa stau la cort, abia astept.
Iar seara ne-am dus intr-o discoteca in aer liber, unde am dansat putin, ne-am plimbat prin statiune si am mancat si cate o bere, m-am simtit super chiar daca a fost un concediu cam scurt.

Numai bine
Tania

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gtania

Am fost in concediu la munte doar pentru 2 zile, numai ca sa ies din casa. Sunt insarcinata in 8 luni si o sapt. si mi-a fost cam frica sa stau la munte mai mult, din cauza aerului tare. Dar m-am simtit superb, copilasul a stat cumintel.
Am fost pe Ceheile Bicazului, la Izvorul Muntelui si Durau. De la Izvorul Muntelui pana la Durau am crezut ca am sa nasc pe drum din cauza gropilor, nu avea sotul cum sa evite, erau gropile unul langa altu, iar la intoparcere am evitat acel drum. Am stat o napte in Durau la un hotel, deoarece nu mai gasisem loc la casute iar cu cortul nu puteam sa stau. Dar la anul am de gand sa merg prin munti, sa escaladez si sa stau la cort, abia astept.
Iar seara ne-am dus intr-o discoteca in aer liber, unde am dansat putin, ne-am plimbat prin statiune si am mancat si cate o bere, m-am simtit super chiar daca a fost un concediu cam scurt.

Numai bine
Tania

Iti doresc nastere usoara! La anul poate il duci si pe bebelus la munte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ai fost pe drumul vechi de la Izvorul Muntelui la Durau?Si noi mergem des in zona dar ne-a fost teama sa mergem pe drumul vechi.Chiar e rupt?
Noi suntem din Bacau.Voi?

Nastere usoara!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzulica spune:

daca vreti Munte(curat munte!) , va recomand din suflet cabanele Balea-Lac si Balea-Cascada , pe la Transfagarasan .Nu este confort de 5 stele , dar peisajul,lacul,si cascada merita tot efortul , mai ales daca te mai si cateri un pic,cat sa vezi caderea cea mai mare a cascadei.

Mergi la inceput