Cine a fost vara aceasta in concediu la munte?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Vreau si eu o cazare ieftina si conditii bune pe Valea Prahovei.Vrem sa mergem cand se mai incalzeste putin(am inteles ca dupa valul acesta de frig vine iarasi caldura)cu Simonica-un an si 10 luni.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Predeal - Clabucet - Trei Brazi - Cabana Secuilor - Cabana Timis - Cascada Tamina (am vazut cerbul!) - Cheile Rasnoavei - Cabana Cioplea - Cabana Susai - Cabana Garbova - Azuga - Busteni - Cascada Urlatoarea...

...ei, cum vi se pare pentru 5 zile?

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Noi am fost la munte in ultima saptamana de concediu, de fapt prin mai multi munti.
Am fost la Lacul Balea si acolo am urcat pana in saua Balei. A urcat Alex al meu foarte bine, sunt tare mandra de muntzomanul meu mic. Asa cum zice mitzulica, este absolut superb.
In alta zi am fost la Paltinis si am facut un mic traseu care inconjoara statiunea.
Apoi am fost in Parang. Am ajuns doar pe varful Parangul mic. As fi vrut sa merg pana la lacul Mija dar Alex era prea obosit.
Desi am facut trasee usoara, ca doar am fost cu un copil de 3ani si ceva, a fost foarte frumos. Si lui Alex ia prins tare bine: a manca bine, a dormit bine.
Daca am vazut ca piticul meu merge asa de bine, toamna asta cu siguranta o sa mai mergem, de data asta in Bucegi ca-i mai aproape.
Iulia, cu dor de munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Eu! ... dar nu in concediu! Aici stau!
... si opt luni pe an mor de frig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si noi am fost o saptamana la munte, la Lepsa, o localitate foarte frumos amplasata, la 75 de km de Focsani. Sunt o gramada de lucruri de vazut: rezervatia Cheile Tisitei, cascada Putnei, Manastirea Lepsa, pastravaria Lepsa. In plus, se pot face plimbari cu masina la Soveja, la Lacul Sf. Ana, la Baile Tusnad.
Sunt foarte multe posibilitati de cazare, in pensiuni agroturistice, la hotel sau, pentru cei carora le place, la cort.
Noi am stat la o pensiune agroturistica unde camera era 300.000 de lei pe noapte.
Este un loc unde-ti poti face un concediu foarte frumos, in orice anotimp.

Mergi la inceput