Gradinite in sectorul 2

Gradinite in sectorul 2 | Autor: Madalina Doina

Link direct la acest mesaj

Oricat am cautat, n-am gasit pe nimeni sa fi intrebat despre gradinite in sectorul 2 - zonele Tei, Floreasca. Particulare sau de stat (bune). Sau despre gradinite axate pe educatie muzicala.
Cine imi poate face recomandari in acest sens?

Multumesc anticipat.

Madalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Printre gradinitele cu care "am stat de vorba" la Salonul Pinocchio, tare mi-a placut GEPETTO -cu specific muzical (zona Stefan cel Mare - Spitalul Colentina). Fiind cam departe si un picut cam scumpa, eu am ales alta gradinita pentru odorul meu, dar daca te intereseaza pot sa-ti dau detalii din pliantul lor de prezentare. Nu am vizitat gradinita, nu ii fac reclama, nu ii cunosc personal, pur si simplu mi-au facut o impresie foarte buna atunci.

Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Merci, Ileana.
Am incercat - la intamplare - sa ma loghez pe gepetto.ro, in ideea ca au un site al lor, am gasit chiar o pagina cu acest nume, dar este in constructie. Asa ca, daca nu te deranjeaza prea tare, povesteste-mi cate ceva din pliant. Si, mai ales, da-mi cateva amanunte despre salonul Pinocchio, cand se tine, unde, cu ce periodicitate, lucruri de-astea. Habar nu aveam ca exista asa ceva, dar suna interesant. E de stiut, mai ales in ideea ca fetita mea nu merge in toamana asta la gradinita, asa ca, chiar si anual fiind, am timp sa-l vizitez pe cel de anul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Draga Madalina,
Salonul Pinocchio se tine anual, in preajma zilei de 1 iunie, la Sala Palatului. Sint standuri de jucarii, hainute, carticele si, ce-i mai important, multe standuri ale unor gradinite (particulare dar si de stat) si scoli.
Despre GEPETTO: str. Radu de la Afumati 29A. Tel. 619.15.26 si 0740.102.440. Specific muzical. Variante de program: 8-13, 8-14, 8-18; 3 mese; preturi: 120 $/160 $/190 $; virsta minima: 2 ani. Astea ar fi datele importante pe care le-am retinut eu pentru lista mea de gradinite. Voi cauta pliantul si-ti mai scriu de acolo detalii despre activitatile pe care le au.
Oricum, daca mai ai un an de "prospectare" esti intr-o situatie privilegiata. Vezi ca in cadrul acestui forum, la "lista de gradinite si crese", poti obtine o ditamai lista care te va ajuta sa-ti selectezi, in functie de preferintele tale, gradinitele pe care sa le "studiezi" indeaproape.
Succes,
Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaido spune:

Pentru reclama accesati:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12220

Mergi la inceput