Gradinite in sectorul 2
Oricat am cautat, n-am gasit pe nimeni sa fi intrebat despre gradinite in sectorul 2 - zonele Tei, Floreasca. Particulare sau de stat (bune). Sau despre gradinite axate pe educatie muzicala.
Cine imi poate face recomandari in acest sens?
Multumesc anticipat.
Madalina
Raspunsuri
iileana spune:
Printre gradinitele cu care "am stat de vorba" la Salonul Pinocchio, tare mi-a placut GEPETTO -cu specific muzical (zona Stefan cel Mare - Spitalul Colentina). Fiind cam departe si un picut cam scumpa, eu am ales alta gradinita pentru odorul meu, dar daca te intereseaza pot sa-ti dau detalii din pliantul lor de prezentare. Nu am vizitat gradinita, nu ii fac reclama, nu ii cunosc personal, pur si simplu mi-au facut o impresie foarte buna atunci.
Ileana
Madalina Doina spune:
Merci, Ileana.
Am incercat - la intamplare - sa ma loghez pe gepetto.ro, in ideea ca au un site al lor, am gasit chiar o pagina cu acest nume, dar este in constructie. Asa ca, daca nu te deranjeaza prea tare, povesteste-mi cate ceva din pliant. Si, mai ales, da-mi cateva amanunte despre salonul Pinocchio, cand se tine, unde, cu ce periodicitate, lucruri de-astea. Habar nu aveam ca exista asa ceva, dar suna interesant. E de stiut, mai ales in ideea ca fetita mea nu merge in toamana asta la gradinita, asa ca, chiar si anual fiind, am timp sa-l vizitez pe cel de anul viitor.
iileana spune:
Draga Madalina,
Salonul Pinocchio se tine anual, in preajma zilei de 1 iunie, la Sala Palatului. Sint standuri de jucarii, hainute, carticele si, ce-i mai important, multe standuri ale unor gradinite (particulare dar si de stat) si scoli.
Despre GEPETTO: str. Radu de la Afumati 29A. Tel. 619.15.26 si 0740.102.440. Specific muzical. Variante de program: 8-13, 8-14, 8-18; 3 mese; preturi: 120 $/160 $/190 $; virsta minima: 2 ani. Astea ar fi datele importante pe care le-am retinut eu pentru lista mea de gradinite. Voi cauta pliantul si-ti mai scriu de acolo detalii despre activitatile pe care le au.
Oricum, daca mai ai un an de "prospectare" esti intr-o situatie privilegiata. Vezi ca in cadrul acestui forum, la "lista de gradinite si crese", poti obtine o ditamai lista care te va ajuta sa-ti selectezi, in functie de preferintele tale, gradinitele pe care sa le "studiezi" indeaproape.
Succes,
Ileana