i s-a furat viitorul...(2)

i s-a furat viitorul...(2) | Autor: Sneeuwklokje

Link direct la acest mesaj

Cu riscul de a mi lua pietre in cap.

Fetita nu stie ce i s-a intamplat exact post-viol. Stie doar ca e bolnava, ca nu se simte bine. Si e foarte bine asa. Are nevoie de tratament psihologic psihiatric post viol. Deci daca DC o poate ajuta ar fi nemaipomenit.
Fetita si si parintii au de dus o cruce grea oricum - ori un copil violat si cu avort, ori o fetita violata si cu sarcina si nastere si un copil care nu trebuie sa afle cum a venit pe lume. Dorinta si-au exprimat-o de pe 2 iunie....

Parintii au ales avortul. Fetita candida nu vrea sa fie mami ca mami decat cu papusile. Fetita pleaca in UK.

Avortul in UK se face prin injectie letala si scoaterea fatului prin operatie apoi. Copilul si nici fatul nu sunt constienti nici un moment de ce i se intampla. Cu putin noroc fetita va uita detaliile sarcinii de pana acum. Poate sa i se spuna pana la o varsta ca a fost trata de o infectie post-viol si cand ajunge ceva mai mare sa i se explice.

Se poate dona chiar daca DC nu sprijina aceasta actiune si nu va purta nici o responsabilitate. Dar nu trebuie sa uitati ca acesta este un copil si ca si nasterea si un avort prin interventie chirurgicala reprezinta riscuri. Care-n cazul acestei sarcini avansate si a unui copil sunt letale. Inainte de operatie tutorele copilului va lua cunostinta de aceste riscuri. Voi ajutand nu va luati riscuri legale, dar moral daca ceva iese rau veti fi afectate. De asemenea daca moare la nastere in .ro ati fi afectate sau daca se sinucide sau daca ajunge un copil prostituata sau doar complet abrutizata. E bine doar sa stiti care sunt riscurile si va evaluati constiinta inainte de a ajuta cazurile extreme.

Tin sa spun dincolo de ce am postat pana acum ca si-n Codul Penal exista capitolul „Cauzele care inlatura caracterul penal al faptei“, iar articolul 45 mentioneaza starea de necesitate. Sanatatea fizica, dar si cea psihica intra sub aceasta umbrela. Dar fetita nu provine din elita educata cu avocatul la scara. Iar in .ro se aplica vorba poetului "egalitate dar nu si pentru catei".

Ziaristii au fost pana la urma ziaristi si n-au lasat steagul jos in fata primului obtacol. Ar fi si altele de spus, dar asta e deja ceva pozitiv. Dovada ca si-n Romania un gest marunt poate conta. Si in .ro se poate dezvolta o societate civila puternica. Daca vrem. Poate pentru alte fetite mame legislatia se va schimba. Daca suntem constienti ca-n loc sa vorbim degeaba ... putem sa miscam caruta intepenita pe-un drum de tara la marginea Europei.

Si tot informativ consider ca faptul ca Protectia Copilului si Biserica Ortodoxa si-au dat girul este o usurare sufleteasca. Este recunoasterea faptului ca fetita aceasta este si sper sa ramana un caz singular.
denizel te-as ruga sa nu ceri inchiderea acestui subiect. Jigniri s-au adus destule poate va continua de aici inainte cu vesti despre ea. Cu ganduri bune pentru ea. Este doar un copil cu care nu se mai joaca nimeni deja... si este premianta la scoala...asta pentru cei care ii vedeau hormonii...
Cititi aici http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/809532/DRAMA-FETITEI-MAMA-Nu-se-mai-joaca-nimeni-cu-mine/

Mirelei-desprecopii pentru fair-play.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Sneeuwklokje,daca este adevarat,asta e cel mai bun lucru care i se poate intampla acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Daca este nevoie de ajutor, eu ajut.

Repet: am fetita si m-am pus in situatia asta cu imaginatia. Nu as putea-o lasa sa treaca printr-o sarcina si o nastere la 10-11 ani!
Daca ar fi fata mea, as opta pentru intrerupere de sarcina. Este prea mult pentru ea sa duca, sa inteleaga si sa accepte!!!
A fost prea mult pentru mine, ca adult, trecuta prin doua sarcini deja... Pentru ea este strigator la cer!

Nu as face asta din cauza responsabilitatii cresterii unui nou copil! As creste inca o suta... dar nu asa...offf... nu asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Happy_in_TO

Daca este nevoie de ajutor, eu ajut.

Repet: am fetita si m-am pus in situatia asta cu imaginatia. Nu as putea-o lasa sa treaca printr-o sarcina si o nastere la 10-11 ani!
Daca ar fi fata mea, as opta pentru intrerupere de sarcina. Este prea mult pentru ea sa duca, sa inteleaga si sa accepte!!!
A fost prea mult pentru mine, ca adult, trecuta prin doua sarcini deja... Pentru ea este strigator la cer!

Nu as face asta din cauza responsabilitatii cresterii unui nou copil! As creste inca o suta... dar nu asa...offf... nu asa!

Asta e si parerea mea caci si eu am o fetita.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Este o alegere extrem de grea, asa este riscurile sunt in ambele situatii. Alegerea le apartine parintilor care stiu ce e mai bine pt copilul lor. Iar eu aleg sa-i sprijin in dorinta lor de a face ce cred ca e mai bine pt copilul lor. Numai in pielea lor sa nu fii acum..!Mie mi s-a facut rau cind am citit ca fetita inca nu stie ce i se intimpla.. ea a fost de fata la discutiile consiliului, dar faptul ca inca nu realizeaza demonstreaza daca mai era cazul ca e inca doar o fetita, ca nu e in stare sa faca fata situatiei mai departe.Medicii ar fi sustinut dorinta familiei daca si legea le-ar fi permis. Protectia copilului are aceeasi opinie. Pina si biserica la fel! Eu sunt uimita cum de legea nu prevede ceva clar pt astfel de situatii aparte: violuri, incesturi, fetite atit de mici...Snee pt un ajutor e nevoie de mai multe detalii, suma, persoana de contact. Eu gasesc drumul dar ma gindesc ca sunt si alte persoane care au participat la subiect ori doar au citit si vor sa faca ceva in acest sens. Familia nu-si permite sa-si ajute copilul in asa situatie, iar numai doua trei persoane la rindul lor cu copii nu au cum sa faca fata singuri. Si timpul trece..Inteleg ca nu e o actiune DC, intreb doar daca e vreo problema daca ne organizam cumva aici. Si bineinteles particip si eventual pot ajuta cu o cheta a fetelor din europa ca si in alte cazuri, pt ajutorul de care fetita o sa aiba nevoie dupa.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vikinga sunt pe lista! trimte-mi te rog adresa pe pm. io-s cu plicu'. puteam sa te contactez pe pm dar n-as vrea sa se-nteleaga ca nu vreau sa-mi afishez parerile. si io sunt impotriva avortului in general

snee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Snee, te rog sa anunti cind se stabileste o metoda de plata in US.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Si eu sunt pentru sustinerea familiei Florinei. Am dat sfoara in tara la prietene trimitandu-le linkul; sa vad, poate se mai strang ceva banuti.

ps. eu le-am contactat ieri pe pm pe Principesa si pe Karmen; Principesa a raspuns la subiectul de la cabinetul psi, Karmen inca nu a deschis mesajul.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Voljena si Snee va trimit PM referior la donatii. Desi ma doare sufletul pt fatul de 20 sapt mai tara ma doare pt o fetita de 11 ani care trece prin ce trece Florina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu am o singura grija aici, sanatatea fetitzei.
Trebuie evaluat concret de catre medici daca e mai safe ptr fetitza sa aiba avortul sau sarcina/nasterea. Fetita trebuie sa fie pusa pe primul plan, chiar daca asta insemna sa se intoarca in Romania fara avort.
Ptr mine asta primeaza.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput