i s-a furat viitorul...(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Andrada fetita va face un consult inainte. Si vor decide.

Avortul in .ro se practica barbar din cate inteleg: prin inducerea nasterii, nasterea fatului sau extragerea lui in caz de blocaj. Horror! Fapt exclus in cazul UK. In UK se practica la sarcina mare prin microcezariana care este exact ce i se va intampla la nastere in .ro.
Riscurile sunt de rupere uterina si ele cresc pe masura ce sarcina avanseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Pro-choice inseamna sa respecti decizia persoanei insarcinate oricare ar fi aceea. Inseamna sa nu crezi ca stii tu ce e mai bine in locul ei Ripley cred ca mi bine nu ne spunem ceva care n-ar ajuta pe nimeni cu nimic. Eu nu sunt pro-cearta cu nimeni.

DidiAlex exista ceea ce se numeste varsta de consimtamant. Adica momentul din care iti dai seama la ce te expui avand o relatie sexuala. Pana la aceea varsta numai in presa romaneasca si o societate abuziva se poate discuta problema violului. Ca este brutal, ca este sub amenintare, persuaziv tot viol se numeste pana la o anumita varsta. Varsta de consimtamant este in general fosta varsta de maturitate religioasa 13-14-15 varsta de la care pot in alte tari sa nu te anunte cand cer ginecologului pilule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

sincer ultimele 10 pagini nu isi aveu rostul....
ripley, daca respecti deciiziile medicilor, vei fi de acord ca medicii din UK sunt cel putin la fel de buni ca cei din RO si vor decide ce e mai bine pentru fetita in primul rand... FARA sa fie insa ingraditi de lege si fara sa traga de timp ca sa se ajunga la situatia in care nu s emai paote face nimic

dc fetita pleca in Anglia nu va fi decat in beneficiul ei... sau credeti ca acolo medicii nu sunt suficienti de competenti sa decida ce e mai bine pt ea in primul rand si apoi pt fat?
s-a afirmat clar ca va fi intai supusa unui control, doar nu ajunge in anglia si gata intra pe masa de operatie...

cam asta as fi vrut sa scriu si eu...toata stima pentru cea/cele care ajuta fetita sa beneficieze de cea mai buna optiune pentru ea insasi.chiar daca drumul in UK nu se va termina cu un avort,tot vor fi chelutuieli legate de calatatorie,consultatie,cazare etc.,am sa contribui si pentru asta,am sa iau legatura cu vikinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ok am raspuns acum la PM-urile primite. Daca am omis ceva ori pe cineva sa-mi ziceti.Dintre cele ce au cerut detalii pe forum am retinut si am raspuns deja pe PM, e vorba de Adela si mamagiuliei, daca am uitat pe cineva contactati-ma.Din Romania cea mai simpla si sigura modalitate e un trasnfer bancar, acum de cind Romania e in EU, tranzactiile bancare sunt simple: taxele mici si timpul de transfer e undeva la 4-5 zile cam ca din in orice alta tara EU. Am trimis celor din afara Germaniei un IBAN si un SWIFT.Din Europa pot primi si in plic, mai putin insa Romania ca stim cum e Posta au mai fost accidente chiar daca in general problemele sunt la plicurile ce ajung in Romania, totusi ramine un risc.Intreb azi la Posta de aici daca au Western Union din cite imi amintesc nu, dar se poate trimite si prin Mandat Postal. Am primit asa cu alte ocazii sume din Elvetia si Japonia, trebuie sa se poata si din romania, valuta e schimbata automat in euro aici. Nu stiu daca Posta Romana lucreaza cu Euro, daca da, atunci e si mai simplu. Cine opteaza pt optiunea asta sa ma anunte, trimit datele mele. Cum posta germana e cumparata de DHL care e si in romania ca serviciu, iar ar mai fi o posibilitate. Deci care nu reusesc prin banca, putem gasi impreuna o posibilitate.So:Din Germania: überweisung, plic, paypalDin Europa, mai putin Romania: plic, transfer bancar, pay palDin Ro: transfer bancar, paypal, mandat postal, eventual DHL dar nu stiu cit de scump e serviciul pt bani.Cum primesc o suma anunt in privat dar nu uitati sa mentionati nickul cind trimiteti o suma indiferent de modalitate.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Felicitari "d-nei din Anglia" care a platit din banii proprii.
Voi trimite si eu ceva, din pacate abia luni sau marti.
Sper sa nu fie nici o problema la depunerea in cont, oricum voi anunta pe pm ce am rezolvat.

Inca o data tot respectul meu pentru snee, vikinga, voljena .....

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Snee, voljena, o mare admiratie pt empatia voastra!

Vikinga, as vrea si eu sa contribui la chelt cu deplasarea in Anglia, sunt in Spania, sotul are cont de pay pal, nu stiu cum ar fi mai usor, transfer bancar?
Scuza-mi intrebarea toanta, dar plic ce inseamna, sa pun banii in plic si sa il pun la posta? Nu am mai folosit aceasta modalitate.
Mie banca mi se pare cel mai sigur, dar daca ai putea sa ma lamuresti scurt, ti-as fi recunoscatoare.
Felicitari si ai toata admiratia mea pt implicare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Vikule, eu iti pun un plic astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Am sa inchid subiectul asta, deschis in intentia de a fi unul practic si nu inca unul de dezbateri. Pentru asta, ar putea fi deschis altul...pentru cine vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Lilanda, acesta a ramas subiectul de dezbateri, pentru suport exista celelalte 2.

Nu, Ripley :-) Asta e unul din alea doua care se voia de suport...suport pro-choice. Subiectul mare a fost inchis azi dimineata de mine, cu mentiunea ca cei care vor, pur si simplu sa dezbata, fara sa se implice intr-un fel sau altul, pot deschide un alt subiect. E vina mea probabil, ca am lasat acelasi titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ok maria - am sa fac un alt topic.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput