Gradinite Waldorf?

Gradinite Waldorf? | Autor: ramonadima

Link direct la acest mesaj

Tare as vrea sa stiu ce parere au parintii cu copii la gradinite Waldorf despre acestea...Intentionez sa imi dau baietelul la o astfel de gradinita....stiu unele lucruri, insa nu am impresii de-ale parintilor care au intrat in contact direct cu aceste gradinite....stiti ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu iti transmit o parere a unei cunostinte, din pacate nu e experienta proprie: niste amici au un baietel la o gradi Waldorf in Iasi si acuma vor sa-si dea si al doilea baietel tot acolo, pt ca sunt f multumiti de ea. Eu zic ca e cea mai concreta dovada cand un parinte isi da amandoi copiii la o gradi, nu? Si nu o fac din comoditate ci pt ca intr-adevar sunt incantati. Bafta multa!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu una nu sunt adepta gradinitelor Waldorf. E drept ca nu vorbesc din experienta proprie, asa ca o poti lua doar ca o parere. Fosta mea colega de banca din scoala generala a avut fetita la gradinta Waldorf in Iasi si a hotarat sa o dea apoi si la scoala tot in sistemul Waldorf.A facut doi sau chiar trei ani acolo, fetita megea foarte bine, dar a constatat ca avea mult mai putine cunostinte decat un copil de varsta similara. A mutat-o apoi la o scoala normala si a avut ceva de tras pustoaica sa se acomodeze si sa-si ajunga colegii din urma, dar acum e printre primele in clasa.
Cumnata mea care a terminat pedagogia, a facut practica in timpul studentiei si la gradinita Waldorf si din start a spus ca nu si-ar da copilul acolo(pustanul are 5 ani si ceva acum).
Asta e parerea mea si nu e din experienta proprie, asa ca te rog sa o iei doar ca pe o parere.Daca dai o cautare dupa cuvantul Waldorf, cred ca vei mai gasi pareri, caci stiu ca s-a mai discutat chiar la aceasta sectiune mai demult.
Bafta si sanatate la puiut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonadima spune:

am inteles ca este o diferenta f. mare intre gardinita si scoala Waldorf. Nu m-ar interesa decit aspectul gradinita, atit, si mai mult despre Waldorful din Bucuresti, eu locuiesc in sectorul 3, oare exista prin apropiere vreo gradinita Waldorf? Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Ramona ce inseamna Sectorul 3?
Eu l-am inscris la gradi Waldorf pe Henri Coanda.
Daca vrei sa vorbim suna-ma la 2065056.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by Karla

Ramona ce inseamna Sectorul 3?
Eu l-am inscris la gradi Waldorf pe Henri Coanda.
Daca vrei sa vorbim suna-ma la 2065056.

Karla, spune-mi si mie, e o gradinita de stat sau parti?
Daca e parti, cat costa?
Eu l-am inscris deja pe Alex la o gradinita, dar sunt doar curioasa.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Este de stat si acreditata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TONIA spune:

Cred ca pot sa te ajut, draga mea Ramona, pentru ca eu stiu care sunt gradinitele Waldorf din Bucuresti. Acestea sunt trei si anume: Gradinita nr.2 din Henri Coanda (P-ta. Romana) care are 3 grupe, Gradinita nr.251 din Venezuela (Dorobanti) care are o grupa si Gradinita din Popa Nan (P-ta. Alba-Iulia) care este in sectorul 3 si care s-ar putea sa te intereseze. Sper ca nu va ajunge prea tarziu mesajul meu la tine, dar eu sunt nou venita.
Cred, de asemenea, ca-ti pot raspunde si la intrebari referitoare la pedagogia Waldorf, mai ales despre invatamantul prescolar care am inteles ca te intereseaza.
Astept vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ce inseamna gradinita Waldorf????
ca tot vorbiti dar nu va ganditi ca sunt si ignoranti ca mine???
hai va rog io...luminati-ma

Mergi la inceput