Gradinite Waldorf?
Tare as vrea sa stiu ce parere au parintii cu copii la gradinite Waldorf despre acestea...Intentionez sa imi dau baietelul la o astfel de gradinita....stiu unele lucruri, insa nu am impresii de-ale parintilor care au intrat in contact direct cu aceste gradinite....stiti ceva?
Raspunsuri
tinatache spune:
eu iti transmit o parere a unei cunostinte, din pacate nu e experienta proprie: niste amici au un baietel la o gradi Waldorf in Iasi si acuma vor sa-si dea si al doilea baietel tot acolo, pt ca sunt f multumiti de ea. Eu zic ca e cea mai concreta dovada cand un parinte isi da amandoi copiii la o gradi, nu? Si nu o fac din comoditate ci pt ca intr-adevar sunt incantati. Bafta multa!
Cristina, mamica cu burtica
GabrielaG spune:
Eu una nu sunt adepta gradinitelor Waldorf. E drept ca nu vorbesc din experienta proprie, asa ca o poti lua doar ca o parere. Fosta mea colega de banca din scoala generala a avut fetita la gradinta Waldorf in Iasi si a hotarat sa o dea apoi si la scoala tot in sistemul Waldorf.A facut doi sau chiar trei ani acolo, fetita megea foarte bine, dar a constatat ca avea mult mai putine cunostinte decat un copil de varsta similara. A mutat-o apoi la o scoala normala si a avut ceva de tras pustoaica sa se acomodeze si sa-si ajunga colegii din urma, dar acum e printre primele in clasa.
Cumnata mea care a terminat pedagogia, a facut practica in timpul studentiei si la gradinita Waldorf si din start a spus ca nu si-ar da copilul acolo(pustanul are 5 ani si ceva acum).
Asta e parerea mea si nu e din experienta proprie, asa ca te rog sa o iei doar ca pe o parere.Daca dai o cautare dupa cuvantul Waldorf, cred ca vei mai gasi pareri, caci stiu ca s-a mai discutat chiar la aceasta sectiune mai demult.
Bafta si sanatate la puiut,
Gabriela si baietii
ramonadima spune:
am inteles ca este o diferenta f. mare intre gardinita si scoala Waldorf. Nu m-ar interesa decit aspectul gradinita, atit, si mai mult despre Waldorful din Bucuresti, eu locuiesc in sectorul 3, oare exista prin apropiere vreo gradinita Waldorf? Stiti ceva?
Karla spune:
Ramona ce inseamna Sectorul 3?
Eu l-am inscris la gradi Waldorf pe Henri Coanda.
Daca vrei sa vorbim suna-ma la 2065056.
iuliacm spune:
quote:
Originally posted by Karla
Ramona ce inseamna Sectorul 3?
Eu l-am inscris la gradi Waldorf pe Henri Coanda.
Daca vrei sa vorbim suna-ma la 2065056.
Karla, spune-mi si mie, e o gradinita de stat sau parti?
Daca e parti, cat costa?
Eu l-am inscris deja pe Alex la o gradinita, dar sunt doar curioasa.
Iulia
TONIA spune:
Cred ca pot sa te ajut, draga mea Ramona, pentru ca eu stiu care sunt gradinitele Waldorf din Bucuresti. Acestea sunt trei si anume: Gradinita nr.2 din Henri Coanda (P-ta. Romana) care are 3 grupe, Gradinita nr.251 din Venezuela (Dorobanti) care are o grupa si Gradinita din Popa Nan (P-ta. Alba-Iulia) care este in sectorul 3 si care s-ar putea sa te intereseze. Sper ca nu va ajunge prea tarziu mesajul meu la tine, dar eu sunt nou venita.
Cred, de asemenea, ca-ti pot raspunde si la intrebari referitoare la pedagogia Waldorf, mai ales despre invatamantul prescolar care am inteles ca te intereseaza.
Astept vesti.
mamica dulce spune:
ce inseamna gradinita Waldorf????
ca tot vorbiti dar nu va ganditi ca sunt si ignoranti ca mine???
hai va rog io...luminati-ma