Concurs, votare, corectitudine, frauda

Concurs, votare, corectitudine, frauda | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragii nostri,

Nu am crezut ca aceste concursuri la DC vor genera asa de multa pasiune, energie si scandaluri...

Insa, ca orice lucru (care se intampla in Romania) ... exista o anume atitudine de care se pare ca este greu de scapat...

Ei bine, s-a fraudat mult la acest concurs. La votare. (va surprinde asta?)

In acest moment pregatim o serie de informatii ... care ne vor ajuta sa descalificam unele poze dar si sa inchidem conturile unor membri. Stiu ca sunt multi membri care isi imagineaza ca sunt mai destepti decat oricine si ... ca vor trece neobservati. Ii rugam insa sa fie mai corecti. Valoarea unei poze prin care s-a votat fraudulos este nula. Si mai este si ceva legat de onoare...

Iar noi tinem la corectitudine si valoare reala.

Cine doreste sa se autodenunte, - asteptam mesaj la info@desprecopii.com.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Dar oare de ce nu ma mira?

Am crezut ca s-a incercat doar ´´mituirea´´ prin PM-uri languroase si pline de dulceata(care apropos...dauneaza sanatatii)

Am si eu o curiozitate: pana unde s-a ajuns cu fraudarea voturilor?
Sa inteleg ca e mai rau decat la voturile pt Brancusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Scuze, ca raspund eu prima la acest subiect. Trebuia mentionat in regulament ca nu se poate face publicitate, ca nu trebuie sa scriem la semnatura ca avem poze in concurs, ca nu se pot trimite pm-uri. Multa lume a crezut ca se poate face publicitate, pentru ca e acelasi site, nu altul.
Recunosc, ca mi-am anuntat unele dintre prietene pe mess, doar vreo cinci mesaje le-am trimis pe pm, dovada, nu m-au votat , desi eu le votasem catel, purcel, care era "candidat" la concursul de pe alte site-uri.
Acum daca, considerati ca am gresit, desi era specificat ca nu am voie sa fac publicitate, faceti cum credeti... ma refer la cont si la concurs.
Multumesc ca ati citit mesajul meu

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nu consideram frauda campania de publicitate desfasurata de PM, poze la semnatura, messenger. Se inscriu in atmosfera de concurs. Se chema lobby. Acestea sunt actiuni normale si optionale. Frauda inseamna INSA vot fraudulos. Creearea de membri falsi care voteaza o poza.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

In urma cu ceva timp am primit un PM in care mi se cerea sa ma uit la o poza si daca-mi place s-o votez. Am observat ca persoana respectiva a trimis Pm-uri la toata lumea. Am trimis si eu PM-uri ( dar nu am cerut sa mi se voteze poza, deoarece eu n-am poze in concurs) sa voteze 2 copilasi dragi mie. Imi cer scuze .
Numai bine

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Personal, nu ma deranjeaza PM-urile in care cineva te roaga sa te uiti la o poza. Oricum toate sunt frumoase, vrei sa le votezi bine, nu, iar bine, nu te obliga nimeni.

Insa e ridicol sa-ti faci nick-uri fantoma si sa te auto-votezi. Ziceti-mi si mie care-i miza, se da vreun logan premiu, ca poate ma bag si eu

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am crezut ca nu vad bine... am disparut 3 zile de pe DC si cand m-am returnat acasa... 2-3 sute de voturi in plus... in doar 3 zile.
Parea ciudat... dar am zis ca s-a pus lumea pe votat, ca s-o fi anuntat cand se termina concursul

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Elyanne, bine ai revenit, pupici multi la tine si sanatate multa-multa !

Adica unii si-au creeat alte conturi doar pt voturi ???
Si acum se verifica groaza aia de IP-uri ... moama ce munca ... imi pare chiar foarte rau ca s-a ajuns pana aici ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Oare ce sens are pentru ei ceea ce au facut??? Si apoi, cine are timp sa creeze conturi false si sa stea sa voteze???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am votat toate pozele:)) asta nu se sanctioneaza, nu??? asa am considerat eu ca trebuie sa fac, ca mi-a fost tare greu sa hotarasc care e mai frumoasa:) oricum sunt unele poze superbe, care mi-a fost ciuda ca nu le-am putut vota de mai multe ori:)) 9poza cu giulia e una din ele, adorabila copila!!!, mai este o fetita andreea maria, parca si un baietel pletos, care m-au facut sa intru zilnic sa-i admir....adorabili copii!!)

aaaa, si mi-am votat si propriile poze, caci asa mi s-a parut corect si ale mele erau frumoase, nu??? chiar m-am mirat ca am putut sa o fac!!!
oricum, mie mi-a placut ideea de a avea poze in acest concurs, nu sa INVING!!! pacat ca se recurge la lucruri urate, numai pt a castiga!!! in fond, cum zicea cineva mai sus, chiar merita premiul pus in joc sa te dedai la asemenea furtisaguri??? pacat, ca suntem furati de oameni in care ar trebui sa avem incredere, eram totusi o comunitate unita si frumoasa....

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

10 zile pana vine TEO mic.oare???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu exista cumva vreo posibilitate tehnica, macar pentru concursurile viitoare, sa se limiteze accesul la vot al membrilor mai noi decat data de incepere a votarii?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput