Am trait s-o vad si p-asta...
se pare ca mai e nevoie de cativa ani ca oamenii sa poata procrea cu parteneri de acelasi sex???? Pana la urma nici nu e mare lucru, e nevoie doar de putin ADN..
http://life.hotnews.ro/stiri-fun-2272878-viitor_procrearea_putea_face_intre_parteneri_acelasi_sex.htm
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Raspunsuri
inaioana spune:
Prea minunat!
(Astept cu nerabdare ce au de comentat reprezentantii sexului tare de pe acest forum, fireste.)
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
A_Iulia spune:
Bine bine, si noi cu cine mai facem sex?
Cine mai duce masina la spalat? Cina cara sacosele si muta mobilele? Ehh...nu-i bine deloc.
Adina + Olivia Q1.04
xenocid spune:
Pai nu prea da bine la incrucisare!
Ca din XX cu XX o sa iasa in veci tot XX. Adica o planeta de femei!!
Va dati seama cum o sa arate? Cu trotuare mov si drumuri roz pe care circula masini lila!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Bine bine, si noi cu cine mai facem sex?
Cine mai duce masina la spalat? Cina cara sacosele si muta mobilele? Ehh...nu-i bine deloc.
Adina + Olivia Q1.04
Se discuta numai de procreere, nu de partea administrativa...unde lucrurile stau bine asa cum sunt
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Victoria spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Va dati seama cum o sa arate? Cu trotuare mov si drumuri roz pe care circula masini lila!Come to The Dark Side ... we have cookies!
Ehei, maica, nu am io norocu' sa traiesc destul sa apuc asa ceva....
V
iileana spune:
quote:
Cu trotuare mov si drumuri roz pe care circula masini lila!
, ce incredere naiva in statornicia gusturilor XX-esti mai ai si tu...
Neah, videnii viitorului n-or sa mai pridideasca sa schimbe bordurile trendului de primavara-vara cu cele de toamna-iarna.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
sirimie spune:
Ca in Jurassic Park
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
inaioana spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Va dati seama cum o sa arate? Cu trotuare mov si drumuri roz pe care circula masini lila!Come to The Dark Side ... we have cookies!
Dada, d-asta spuneam ca va fi preaminunat. Din pacate, vorba Victoriei, nu cred sa apuc io vremurile astea. Dar urmasele urmaselor urmaselor mele...
Oricum barbatii sunt niste femei degenerate (altfel de ce ar avea tzatze?) carora dintr-un dezechilibru hormonal puternic le-au cazut ovarele inafara corpului si le-a crescut oarece cam mult.
Iar de cand am citit si subiectul ala cu ejacularea feminina [okii cat cepele] chiar ca nu mai vad nici un impediment intru extinctia lor.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by iileana
Neah, videnii viitorului n-or sa mai pridideasca sa schimbe bordurile trendului de primavara-vara cu cele de toamna-iarna.
Videncele!
Da' ce institutii vom avea in viitorul asta roz (la propriu):
Ministerul Decoratiunilor Interne
Departamentul National Anti-Riduri
Inspectoratul de Stat pentru Tivuri Mansete si Rejanse
Agentia Nationala de Reglementare a Tocurilor
Departamentul National Anti-Celulita
si un Spital National de Traumatisme la Unghie
A_Iulia spune:
Mie daca-mi rezolvati problema cu sacosile si spalatul masinii, pot sa traiesc linistita cu trotuarele mov.
PS: Ordinele de schimbat borduri o sa le dea videncele, ca videnii o sa dispara de pe fata Pamantului.
Adina + Olivia Q1.04