***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica multumesc. Eu ii dau deja broccoli. Spanac...ti-a spus doctorul daca poti sa ii dai si spanac congelat, ca acum banuiesc ca numai d-asta se gaseste? Eu am revista aceea supliment de la "Mami" si acolo scrie ca spanacul se da de la 10 luni si ca tb sa fie proaspat...
Cat despre mamaliguta...am incercat si cu asta, cu iaurt si nu s-a omorat. Am zis ca o sa mai incerc. Branzica nu este printre preferate..Am zis ca o sa incerc sa o fac din lapte prins, poate asa o sa ii placa, ca pana acum nu i-am facut decat cu calciu lactic. (dupa cum vezi, Anei nu ii place mai nimic )

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi da, mi-a zis spanac congelat.
Gata ies si eu afara cu Maya ca i-am asteptat pe astia de la interfon pana acu. Si au zis ca vin la 11.30 .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

mica felicitari ptr dintisori
ali, imi pare rau ca rafi a si racit, stiu ce aiurea e...tot scot cu a pompa, tuseste, asa parca rupe mucosoriii. Pozele mi le-a facut cineva de la un laborator foto.
Madi, vroiam sa iti sugerez si eu mamaliguta, dar acum ti-am vazut raspunsul! Deja prevad reactia Liviei la mamaliga...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

va anunt cu infinita mandrie ca SONIA SE ROSTOGOLESTE !!! stateam amandoua in pat si de-odata a sarit pe burta si pe urma, dupa ce si-a extras manuta de sub ea, a sarit pe spate iar si foarte mandra si-a bagat piciorul in gura !!! a venit mai aproape, in caz ca nu vedeam pana acolo ca ea poate sa bage piciorul in gura !!!

ma duc s-o pupacesc si s-o molcacesc si s-o iubesc !!!

happy me

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Intram si noi pe fuga sa va spunem ca suntem bine, avem deja 3 dinti s al patrulea pe drum, nu mai avem mucuti deloc, deci suntem fericite pentru moment.
Chiqui, noi am avut mucuti vreo 3 saptamani, eram deja disperata. A trecut cu Vibrocil picaturi alternat cu Pivalone pufuri. La noi vad ca a functionat. Iti e tare mila de ei cand ii vazi cum se chinuie sa respire.
Pepsi, ma bucur ca sunt ok minunile tale.
Kay, felicitari pentru intoarcere. Deci inseamna ca e chiar mare Sonia acum.
Nu m-am prins inca de faza cu tabelul dar mai reiau o data sa vad ce pricep.
va pupam dulce si mai revenim azi ca suntem singurele.Tati a inceput scoala si afara e vreme urata.
Doxinu, am admirat Stefanutul frumos.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mica, eu i-am dat spanac lui Stefan, deja de 2 ori, si i-a placut tare mult. Am luat la cutie, congelat. Am cautat retete pe net, si l-am preparat in felul urmator: am pus o lingura de faina la calit intr-o lingura de ulei, apoi am pus spanacul (o cutie de 450g si lapte - in reteta scrie 1 l, eu am pus cam 600 ml). Am condimentat cu putina sare si se lasa sa dea cateva clocote, apoi e gata. Prima oara n-am avut lapte si am pus cateva linguri de smantana (asa, la ochi). Lui stefan ii place tare mult.
ali24, eu ii dau lui Stefan pt diaree si branza de vaci proaspata cu banana. Amandoua strang burtica. Dar cand e groasa rau ii dau Biotics si Hidrasec. Stefan a facut si enterocolita, si asta ii dadeam. Pentru o diaree mai usoara se da cate un plic de Biotics pe zi sau daca e mai grav Hidrasec, cate 10 ml de 2-3 ori pe zi, depinde de gravitate. Biotics e foarte bun si in tratamentul cu antibiotice, se da la un interval de timp, nu deodata cu antibioticul. Contine ceva care ajuta la refacerea florei intestinale.
Chiqui, pt muci eu folosesc batista bebelusului, cu toate ca se sperie Stefan de aspirator saracutul. Prefer sa planga si sa faca scandal un pic si sa ii curat nasucul, decat sa fie plin si sa nu poata respira. Oricum, cand am fost la Orl mi-a zis dr sa ii curat f. bine nasul. Ii puneam picaturi de Betabioptal in nasuc. Si pentru a ajuta la scoaterea mucilor, ii dadeam cu spray Humex. Automat ii ieseau o gramada de muci. Pt rosu in gat mi-a fost recomandat (si i-am dat) spray Tantum verde. e foarte bun. Pt tuse ii fac aerosoli (cu bicarbonat de sodiu pt tuse seaca si cu fluimucil pt tuse productiva).
V-am spus ca am avut de toate: si rosu in gat, si muci, si tuse, si otita si dureri de burta de la gaze (banuim, inca nu se stie exact) cu tratament de Debridat...asa ca va pot ajuta cu sfaturi pe care aveti nevoie.
Madi, tu intrebai de meniu:pai, in linii mari, ii dau cam asa: supa (sau piure, depinde de ce consistenta imi iese) de legume (morcov, patrunjel, un pic de telina, o foaie sau doua de ceapa, un cartof) - pe asta cateodata o mananca, alteori nu. Ii place branza de vaca cu banana, mar cu biscuiti, iaurt Danonino, iaurt simplu (i-am dat activia) spanac facut in lapte (am scris mai sus reteta), supa de chimen (am facut ieri prima oara si i-a placut), galbenus de ou, un pic de pulpa de pui fiarta sau la gratar (bucatele mici, caci pasata in supa nu i-a placut) piure de cartofi. Ii plac si clementinele (portocale nu, probabil fiindca au gust de portocale medicamentele). Ii dau si pufuleti (de la Gusto parca) sunt cu surprize si nu sunt sarati. se topesc in gura. Ii place sa moflaie si piscoturi. Cam asta. In plus, e pofticios si i-am dat sa guste si de la noi si i-a placut: ciorba de perisoare, ciorba de legume, un cartof pai...si ii place mult painea. Alaltaieri i-am facut un piure dupa o reteta de pe mami, piure mimosa, cu 1 morcov fiert, un galbenus de ou, o lingurita de branza si 80 ml de lapte. A mancat, nu s-a omorat dup[a el dar l-a mancat.
Chiqui, pt tuse mie mi-a dat dr stodal, e homeopat si merge atat la tuse seaca, cat si la cea productiva.
Kay, felicitari pentru Sonia!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
ticker alaptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by kay

va anunt cu infinita mandrie ca SONIA SE ROSTOGOLESTE !!! stateam amandoua in pat si de-odata a sarit pe burta si pe urma, dupa ce si-a extras manuta de sub ea, a sarit pe spate iar si foarte mandra si-a bagat piciorul in gura !!! a venit mai aproape, in caz ca nu vedeam pana acolo ca ea poate sa bage piciorul in gura !!!
ma duc s-o pupacesc si s-o molcacesc si s-o iubesc !!!

happy me

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Pupam mult Soniuta rostogol!!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pepsi, Mihamora, multumim. Am a vut o noapte atare rea caci M a facut febra, plus ca-i curge nasul ca la robinet si asta il face irascibil si plangaret. B s-a tot foit si el, asa ca circul a fost complet.
chiqui, nu-i mai da Ambroxol caci o incarca mai mult de secretii. In plus mi-a zis un dr ca nu prea e bine sa-l dam la copiii sub 1 an. Eu n-am prea vazut rezultate la B dupa ce i l-am administrat 3 zile (B tusea si avea muci f grosi). Cel mai bine e sa-i cureti bine nasul caci din cauza secretiilor tuseste. Da-i cu sare de mare/ser fiziologic si aspira. Repeta operatiunea de cate ori vezi ca i se infunda nasul si in timp nu va mai tusi. In camera Liviei sa pui apa pe calorifer zi si noapte. In opnia mea It's the best practice ever.
mica, felicitari ptr dintisorii de sus. noi inca ii mai asteptam. Eu i-am dat spanac (congelat dar cules din gradina parintilor mei) cu sos bechamel (faina+lapte, unt). B a mancat dar nu s-a omorat dupa el, ca de altfel nici dupa alte legume verzi.
Kay, felicitari pt Sonia-Rostogol!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salutare!
mihamora, plasturi sunt super! eu i-am folosit dupa primul baietel si acum din nou. eu sunt foarte multumita de ei! nu am nici o problema, nici o stare, de slabit am slabit fara probleme(apropo de ce se zice ca te ingrasi de la anticonceptionale ). cel mai mare avantaj pt mine cu plasturii este ca nu uiti sa-i pui. pastilele poate le-as mai uita sa le iau in fiecare zi sau as sta stresata mereu sa nu uit de ele sau sa le uit acasa daca plec undeva pe cand plasturele il pui o data pe saptamana si nu te doare capul!
o zi buna!

Mergi la inceput