vreau inca un bebe
buna.ma numesc mona,am 25 de ani si am o fetita de 3 ani jumate.imi doresc inca un copil,desi mi-e un pic teama,pentru ca stiu ca greutatile se dubleaza,dar este timpul...in ultima vreme am hotarat sa facem sex neprotejat.cam de 2 saptamani.am ciclul menstrual foarte neregulat...asa ca la mine nu se poate vorbi de intarzieri.am un tratament pentru fiere asa ca,sa fiu mai sigura am hoatarat sa fac un test.asta era ieri dimineata.a iesit negativ,apoi am plecat de acasa.cand m-am intors,m-am dus sa arunc testul uitat in baie cand....ce sa vezi?aparuse un fel de a doua liniuta,dar parca inceputa si neterminata,tare ciudata,dar totusi prezenta in dreptul lui "T".stie cineva ceva despre asta?ati trecut prin asa ceva?scrieti-mi ca mor de nerabdare,pana la urmatorul test...va pupic pe toate.
Raspunsuri
Graviduta spune:
Mona, eu cred ca cele mai fidele sunt testele de sange. Dar, daca vrei sa stii mai repede, repeta cu un test de sarcina bun, SureCheck sau Barza.. Liniuta a doua ar trebui sa-ti apara in cateva minute, nu dupa jumatate de ora sau cateva ore. Cred ca scrie asta si pe prospect. Dar, inca o data, pt orice eventualitate, fa teste de sange, pt ca si un test de sarcina poate iesi fals pozitiv in anumite conditii. Mult succes! Si ia acid folic
.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
martie spune:
Draga mea, FELICIRARI
!
Daca nu esti gravida, apare o linie. Daca esti, a doua e mai neclara, apare mai tarziu, apare un t.. etc. Mai stai o zi, doua si sa vezi ca ai II.
Sa.mi spui daca am avut dreptate, daca nu... spor la treaba in continuare
![]()
monica-elizabet spune:
astept sa repeti testul si sa ne dai o veste buna...Doamne ajuta!
Bine ai venit pe 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
eva03 spune:
Exact asa a fost la mine. A doua liniuta a aparut foarte tarziu si era rozalie. Am repetat testul dupa doua zile si au aparut imediat cele doua liniute, clare.
Succes!
YLARI spune:
Si eu cred ca esti gravi, dragutza! Mai repeta testul peste o zi-doua! N-ar fi aparut nimic nimic daca nu era cu oki! Eu am avut un test negativ mai de mult si negativ a ramas nene, nicio liniutza neterminta, alb alb locul!
Bafta si asteptam sa te vedem la Odisee!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
mona13 spune:
o sa ma imbat de bucurie.va anunt si pe voi.mersi pentru mesaje.mi-ati dat aripi,abia astept sa repet testul.
andre_ea spune:
Depinde f. mult de test. Eu am patit la fel cu un test Femina si nu a fost sarcina.
Mai stai cateva zile si fa altul.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
monica-elizabet spune:
mona...nu ai facut inca testul?
asteptam vesti
sa fie cu ochisori ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mona13 spune:
noutati!am fost la ecograf si mi-a spus ca daca ar fi,ar avea cel mult 2 saptamani.se distingea ceva rotund in uter,si uterul marit.mi-a spus sa revin luni,ca se va vedea sigur.dar voi face tousi un test saptamana asta.va spun eu.pupici