ceaiul antiadipos
Buna fetelor,de cateva zile beau ceai antiadipos,cel in cutie verde,dar pun si zaharina in el,stiti cumva daca e ok sau nu?are acelasi efect?ca de dus la baie ma duc din cauza lui.
Raspunsuri
Leah spune:
Buna!
Si eu beau ceaiul antiadipos in cutie verde (ceai sanye, parca se numeste). Il indulcesc cu miere, dar nu ma duc deloc la baie :-((( Si tocmai pentru asta mi l-a recomandat doctorita mea...
Leah
LiliaToma spune:
eu in general beau ceaiul fara zahar; La un moment dat incepusem sa beau antiadipos, care era ok. La a doua cutie insa, am remarcat ca ceaiul este dulcisor. Nu pricep de ce. Poate ptr unii nu se simte, dar eu care nu beau cu zahar am simtit imediat.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
ralualexandrei spune:
Eu il beau fara zahar si fara alt indulcitor,insa cred ca daca il bei cu zaharina e ok.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
raluca_lsp spune:
stai linistita Leah,la un moment dat cred ca o sa incepi sa te duci si la baie .Eu ma chinui sa slabesc am 65kg la 1.71 cu dulciurile e mai greu dar mai mananc dietetice,sper sa reusesc sa scap de 5-8 kg.Greau,foarte greu.Va pupik
ralualexandrei spune:
De cand il beau am pierdut cam 5kg insa mai am de dat jos.Dupa a treia nastere am ramas cu ceva kg in plus insa stiu ca le voi da jos daca am rabdare.Eu nu beau din cel verde,beau din acela rosu care contine ginseng.Va pup si la cat mai putine kg.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Cutia este absolut la fel ca cea verde ,culoarea difera si scrie:"ginseng antiadipose tea".
vikky spune:
Fetelor aveti mare grija cu ceaiul asta,spun din propria experienta.Acum doua zile mi-am facut ceaiul mai concentrat ,adica doua pliculete la o cana de apa.Efectul a fost urmatorul:toata ziua am vomat ,la un moment dat nu mai aveam ce sa vomit dar nu ma puteam opri.M-a durut capul ingrozitor in zona fruntii si a tamplelor de ziceai ca-mi explodeaza,ma luase cu transpiratii reci.O zi intreaga am avut aceasta stare,de abia mi-am revenit cu vreo 3 norofene si pastile antivoma.Doctorita mi-a zis ca acest ceai e de vina,ca l-am facut prea concentrat.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Leah
Buna!
Si eu beau ceaiul antiadipos in cutie verde (ceai sanye, parca se numeste). Il indulcesc cu miere, dar nu ma duc deloc la baie :-((( Si tocmai pentru asta mi l-a recomandat doctorita mea...
Leah
Hmda, nici la mine nu are nici un efect...
Pozici superbe!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!