ceaiul antiadipos

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Pai, Vikky, normal ca ai patit ce ai patit. Ai vrut sa dai jos tot ce aveai in tine intr-o singura zi? Doua plicuri de ceai la o cana de apa, pot avea efecte devastatoare.
Eu nu am slabit de la ceaiul asta, dar imi ajuta ft mult pentru cand imi doream sa fac cateva zile de descarcare, ptr momentele in care ma simteam umflata si plina.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu beau ceai antiadipos de de vro trei luni si ceva.Am tinut o dieta personalizata timp in cate am baut decat o cana de ceai pe zi pt ca nu imi doream sa ies afara neaparat.Am slabit 11 kg in astea 3 luni si ceva.Acum nu pot sa spun ca este de la ceai doar ca m-a ajutat probabil.Eu iau si dimineata pe stomacul gol niste pastile din ceai verde.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele si eu beau ceai adipos de 1,3 ani si e okay, adica sunt f mjultumita de el, nu am probleme. Din cate stiu eu se bea in felul urmator : in prima luna o cana seara si una dimineata apoi doar o cana pe zi cum prefera fiecare - seara sau dimineata. Multa sanatate si nu mai faceti experiente pe voi(aviz - Vikky )

sil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna!
Nu vreau sa va descurajez...dar eu stiu ca acest ceai se bea o cana seara, iar perioada maxima este de 3 luni! Intr-adevar si eu am baut o perioada mai lunga si in afara de iesit la greu nu am obtinut nimic special.
M-am oprit in momentul cand am fost internata pt operatia de apendice si am intalnit o tanara de 21 de ani! Pe scurt: Bause acest ceai 2 ani la rand, fara intrerupere si acum are probleme grave la colon!!! Mi-a explicat ca-i distrusese mucoasa intestinala si chiar facuse ravagii (inca nu stia sigur daca are cancer sau nu!)
Asa ca...aveti grija cu acest ceai! Din cand in cand mai faceti si vreo luna pauza pt ca sa se refaca acea mucoasa!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ro spune:

Buna fetelor,

Eu am baut ceai antiadipos cel in cutie verde dar si cel in cutie rosie cu ginseng.Incepand cu a doua zi incep sa am dureri mari la stomac,crampe + trebuie sa merg la toaleta foarte des.E adevarat ca am dat jos cam 2-3kg dar am intrerupt pentru ca sunt extrem de obosita si imi cam da ameteli.
Singurul inconvenient mi se pare treaba cu toaleta..daca vrei sa iesi undeva trebuie sa mergi des la toaleta.e destul de neplacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Isa_Cris ai dreptate , multumesc pt sfaturi , adevarul ca nu ma gandisem la consecintele de dupa, cred ca e timpul sa ma opresc. Andreea_ro ai dreptate cu inconvenientul - e f stresant.
Multa sanatate si Sarbatori fericite cu caldura si liniste in suflet.

Silvia mamy de Mihaita si Mariuta

sil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Acum vreo 10 ani am slabit destul de bine cu ceaiul antiadipos in cutie verde. Evident, cu inconvenientele de rigoare, adica plimat la wc de 3-4 ori pe noapte si fiind capie a doua zi, de fapt cred ca am slabit de oboseala. Dar pana la urma rezultatul conteaza.
Am incercat sa repet figura si acum vreun an, dar am renuntat dupa primele 2 nopti de plimbari.
Acum am luat si eu ceaiul cu ginseng si observ, cu destul de multa surprindere, ca nu ma plimba noaptea si ca mi-a scazut zdravan si pofta de mancare.
..sper sa tina!
A mai observat cineva scaderea apetitului sau e doar o impresie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Si eu consum ceai verde de vreo 3 si mi se pare foarte sanatos.Ma trimite la toaleta si ma simt mai usoara.In plus de asta, este un elixir al tinereti considerat in china, si are un deosebit efect detoxifiant pt organism.Eu cel putin mananc toate prostiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Cum se numeste acel ceai cu ging seng si la ce foloseste.Eu i-au de 3 zile cate o pastila cu ging seng(cutia a costat 15 euro)si scrie ca e pt putere de concentrare mai mare si un bun antidepresiv.Ce alte calitati mai are?

Mergi la inceput