Impresii de la intalnirea DC - Bucuresti 12 iulie
A fost suuuuuuuuuuuper!
Ne-am serbat prima aniversare cu muuuuuuuuuuuuuuulti copii!
Sa ne intalnim mai des, acum ca e cald si bine, sa se joace bb la iarba verde si nisip
Raspunsuri
alba spune:
Super,ma bucur mult pentru voi!
Va asteptam cu mai multe impresii si 1000 de
Mariana,sa-ti traiasca Vladutz si sa fiti fericiti si sanatosi,pina la adinci batrinetzi
P.S. Cum a fost prajitura cu visine ?
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
dede spune:
Prajitura cu visine a fost BESTIALA ... Nu mai prididea mamica cu impartitul (copii stiu de ce) - abia am mai apucat si eu o bucata, si a trebuit sa ma lupt cu vreo trei monstrii mici pentru ea.
LA MULTI ANI pentru Vladut, numai bucurii alaturi de frumosii lui parinti !
DeDe
dede spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
vrem detalii!
Pentru parinti... despre copii!
Pai, cred ca pe la bucatarie e reteta la prajitura...aluat sivisine...oricum, a fost super-buna :D:D:D:D:D
DeDe
dede spune:
Aaaaa, cred ca de fapt era vorba de altfel de detalii... chiar, cine ne da mai multe detalii (eu am fost cu ochii doar pe prajitura si am cam scapat restu' actiunii :D:D:D)
DeDe
Marina spune:
La multi ani Vladut!
Da sa stii ca nu am apucat prajitura din cauza lui Dede care ne-a dat peste degete asa ca trebuie sa ne mai vedem!
MArina
angi_gemeni spune:
Va invidiez ca v-ati intalnit!!!
Pe 2 august venim si noi!
Mariana, sper ca mai faci prajitura cu visine!!! trebuie sa fi fost delicioasa daca o lauda toata lumea!
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
Delia spune:
Desi noi am ajuns cam tarziu - rusinica noua , ne bucuram tare mult ca v-am vazut.Abia asteptam sa ne revedem pe 2 august.
Va pup dulce!
Delia si Codrin
Marianar spune:
Vai Dede, multumesc pentru laude! Ma bucur tare mult ca v-a placut prajitura! Mi-am pus visine la congelator, asa ca o sa mai fac La urmatoarea intalnire DC cand vom fi prezenti veti papa prajitura cu visine
Angi, din pacate pe 2 august nu vom veni, plecam la mare pe 28.07
camelia-daniela spune:
Hey, DeDe....dacä eram si eu acolo, chiar cä aveai un concurent tare de tot la racolarea präjiturii...deci, pe lingä monstrii mici de care povesteai, mai era si un monstru mare!!!!!!!!!!!!!!
Acum stai linistit, cä pe 2 august nu sint pe acolo, dar cind voi veni, sä te tii nene!!!
Nimic nu-mi place mai mult, ca präjiturile...mai ales cind sint fäcute cu multä dragoste!!!
Pupici,
Cami.