Impresii de la intalnirea DC - Bucuresti 12 iulie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Parerea mea.... oricum nu conteaza, dar altceva mai bun nu am de facut la ora asta
S-au format bisericute si nu am reusit sa ne cunoastem asa cum trebuia. La plecare mi-am luat la revedere de la majoritatea bisericutelor si mi s-a raspuns cu spatele. Fara suparare, consider ca am pierdut timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

N-ai perdut timpu' ....ai stat si tu 2 oren park la aier curat si teai rilaxat.... :p

quote:
Originally posted by alexa

Parerea mea.... oricum nu conteaza, dar altceva mai bun nu am de facut la ora asta
S-au format bisericute si nu am reusit sa ne cunoastem asa cum trebuia. La plecare mi-am luat la revedere de la majoritatea bisericutelor si mi s-a raspuns cu spatele. Fara suparare, consider ca am pierdut timpul.

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Era imposibil sa stai sa vorbeshti in cerc... toata lumea sa vorbeasca cu toata lumea... a fost frumos.. data viitoare sigur va fi organizata mai bine intalnirea. Fata mea a adormit.., asa ca a trebuit plimbata... Copii de varste diferite, fiecare cu nevoile lui, chiar nu putea toata lumea sa stea la un loc.

Pe mine mo impresionat Muniq, care ii manca floricelele lu` ala micu si ala micu saracu cauta prajituri cu visine disperat.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Daca inteleg eu bine, Dede a mancat prajitura copiilor iar Monica floricelele lui Vladut.Data viitoare trebuie sa ma asigur ca n-or sa fie prin preajma .
Pentru Vladut care a implinit un an, cat mai multe aniversari cu multi copii si multi ani fericiti inainte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Ola lume!!!
DD daca eram eu p-acolo fugeam cu tava de prjitura si nu mai papai nika.Dupa ce haleam tot ma intorceam si pupam la membrii fiecarei bisericute. Alexa, nu te supara asa se intampla cand se aduna multa lume, e greu sa faci o singura mare gramada si sa stai ca la sezatoare. Hai vino si pe doi august sa o punem de o catedrala.

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu n-am apucat prajitura cu visine!!!
Dar am papat cu branza si stafide - merci Mihaelas - f.f.buna!
Punem poze undeva si va spunem unde.

Noua ni s-a parut OK.
Monica avea nisip si-n pampers!

Pupici

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu nu am mancat nici un fel de prajitura, dar cu toate astea m-am simtit destul de bine.Unele fete se cunosteau, asta m-a derutat putin, dar am incercat sa discut cu cat mai multa lume.
Am sa incerc sa ajung si pe 2 august, atunci o sa fie altfel ca deja cunosc mai multe persoane.
Oricum este un lucru f. bun sa ne putem intalni, sa ne mai relaxam putin.
Au fost la intalnire fete pe care nici macar nu le stiam, atatea nikuri necunoscute

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Si eu am fost acolo ... vreo jumatate de ora. Dar cum eu nu ducem nici o comoara in brate, iar pe eticheta mea nu scria "Catalina, mamica lui ..." nu prea s-a inghesuit nimeni sa ma bage in seama. Am plecat, trista, nu aveam ce cauta acolo ... .

Sunt curioasa daca au mai fost aspirante si cum s-au simtit ele.

M-am intalnit insa cu Floare de Colt pentru cateva minute si mi-a mai trecut amocul ... . Sa va traiasca toti copilasii si sa va aduca numai bucurii .

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

A fost frumos.
Am o intrebare pt. DeDe: ce-ai domnule cu blondele ? Ca si eu mi-s blonda si nu m-am uitat la eticheta ta. Oricum, ce era de ras ? Poate asa zambesc blondele ....
Daca e cazul, scuze, nu am obiceiul sa rad decat de rautatea si micimea oamenilor, nu de aspectul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Alexa, daca eu nu ti-am raspuns la salut, imi cer scuze: nu am facut-o intentionat - poate data viitoare vom reusi sa ne cunoastem! Bisericute nu au existat, dupa parerea mea, ci doar grupuri de oameni care au dorit sa se cunoasca si care au fost putin mai curajosi, poate. Oricum, imi pare sincer rau ca ai considerat o pierdere de timp!

Catalina , uffff, poate data viitoare ... trage-ne de maneca! Sigur aveai ce cauta acolo... doar ca am fost ata de multi!

Ochinegri, cred ca faci o confuzie. Oricum, imi cer scuze daca te-ai simtit lezata de cuvintele mele. Te-as ruga, totusi, sa incercam sa mentinem un nivel decent al dialogului. Multumesc.

DeDe

Mergi la inceput