reluarea activitatii sexuale dupa nastere
mamici care ati nascut natural, la cat timp dupa nastere v-ati reluat viata sexuala?? stiu ca teoretic dupa 6 saptamani, dar practic?? e vreo schimbare, diferenta???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Raspunsuri
devylla spune:
Eu am reluat-o dupa vreo 8 saptamani si a decurs fara probleme.
Insa din cauza epiziotomiei inca mai am si acum o senzatie de jena...poate cu timpul va trece.
Multa bafta![]()
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Gabi_K spune:
in principiu e voie la 6 saptamani, insa multa grija si mult preludiu, s-ar putea sa fie un pic dureros, daca sotul tau e nerabdator. Si neaparat sa va protejati, chiar daca alaptezi, daca nu-ti doresti asa repede bb2
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
camelia_daniela spune:
Si eu tot cam la 6 saptamani dupa nastere am reluat viata sexuala ... si nu am avut probleme; doar o usoara jena, dar nu de speriat ... ma asteptam la mai rau!![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dianocica spune:
5,5 luni
greu...iar libidoul lipseste cu desavarsire...inca alaptez. cica poate si d-aia...
a, si nu uita ca trebuie sa te protejezi. chiar daca alaptezi, chiar daca nu ai ciclu.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
analessya13 spune:
Noi dupa 4 saptamani, la inceput nu a fost cine stie ce, dar dupa pot sa zic ca mi-am revenit. E la fel ca inainte.
Laina spune:
noi dupa 6 saptamani. a fost greu ca naiba, mai greu decat cand eram virgina. dar dupa inca vreo 4 saptamani totul era perfect, chiar mai bine decat inainte de nastere. libidoul la mine e mai mare, placerea mai intensa.
bb_yasmi spune:
off sunt si mai "speriata" acuma.....![]()
. noroc ca am parte de un sot fff rabdator. sper sa fie ok.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lorikay spune:
Dupa 2 luni. Ptr el a fost ok dar ptr mine a trebuit sa mai lucram inca vreo 2 luni. Dar cred ca la mine a fost din cauza ca eu eram foarte stresata sa nu ma doara sau altceva.
TOMALAVINIA spune:
Noi am reluat-o dupa 7 saptamani de la nastere.Si am folosit un lubrifiant, nu am vrut sa risc vreo durere.Si a fost ok. AA, si neaparat protejat!
cristina1974 spune:
Mie medicul mi-a spus sa fac asta cand sunt pregatita, si a lasat asta la latitudinea mea.
Cu prima fetita am facut-o la vreo luna dupa nastere, cu a doua...dupa doua saptamani,atat m-au tinut lohiile.
A fost perfect, fara nici un fel de lubrifiant,iar libidoul nu a scazut deloc, dimpotriva, as putea spune.
Ajutati-o pe Sonia