cadouri de mos nicolae
mai e putin pana atunci. ce cadouri luati pentru sotii si copii?
Raspunsuri
uta_ciun spune:
pentru prieten un fular si un abtibild pt masina in culorile romaniei avind desenat o minge de fotbal ( pt ca suntem departe de casa si el e un mare microbist)
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
M&M spune:
O camasa ,sotului.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Tisina spune:
pentru "pustiulache" de patru ani jumate am luat deja un set de motociclete (de metal, albastre) si o helanca cu personajele din "Cars", si o sa ii mai adaug ceva dulciuri.
Pentru "printesa" de un an jumate, am un urs mare de plus, o rochita de catifea brodata (de culoarea lavandei), cu dulciurile de rigoare.
Pentru sot, cred ca IMI voi lua un neglije 
criu spune:
sebi are 3 luni si chiar nu stiu ce sa iau tati vrea sa ia mingie de 1 mil dar mi se pare cam exagerat
anymony spune:
Pentru printesa, niste cioco Kinder si fructe...i-am luat un set de animalute domestice, si cam atit. la Craciun mai multe-desi are de toate...
Lui taica-sau...si-a luat un plover ieri si i-am zis sa il considere cadou de Mos si de Craciun...ca mai mult..nu stiu dac merita
.
La amici cite o cioco ajunge.
Ce imi aduc aminte cu drag e ca atunci cind eram profa si diriga le-am dus copiilor bomboane si la fiecare o nuielusa legata cu o panglicuta rosie. Au fost super incintati
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
elyanne spune:
Eu stiu ca Mos Nicolae aduce dulciuri (atat cat intra in ghete
) sau o nuia pt. cupiii neascultatori...
O sa-i imprumut cizmele mele piticei...
Asa ca mandra mea o sa primeasca niste dulciuri (ciocolate si oua kinder, sunt singurele pe care le mananca) si fructe.
Iar baietii trebuie sa mai creasca putin ca sa le poata aduce ceva Mos Nicolae...
Jucarele, tzoale .... scriem lui Mos Craciun.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
mamica dulce spune:
Si eu o sa-i pun ceva dulciuri si un ceas de mana cu Cars ca-si doreste la nebunie,desi nici nu stie sa-l citeasca. De asta i-am luat unul electronic.Si o nuia,desigur![]()
Anul trecut i-am pus o bluzita cu Thomas locomotiva si a fost tare fericit.Nici nu stia prea bine ce-i cu atatea cadouri,ca el are ziua de nastere pe 1 decembrie.
Eu nu ma pot limita totusi numai la dulciuri si portocale,cand eram mica ai mei puneau un maruntis tot timpul si bucuria era mult mai mare decat daca as fi gasit numai ciocolata.
Farmecul e oricum sa gaseasca cizmulitele pline.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
monica-elizabet spune:
sa va povestesc ceva haios
era acum 2 ani de mosh Nicolae, fetitza avea 1 an si baietelul 4 jumate...le cumparasem multe dulciuri, jucarioare si ceva de imbracat pentru fiecare...
inainte sa intre la baie ii pusesem pe amandoi(si i-am si filmat) sa-si spele ghetutzele(vorba vine ca era deja spalate de noi) dar se munceau fiecare sa le faca frumoase...cea mica nu stiu cat intelegea ea ce face acolo dar il imita pe fratele ei
pana le-a facut mama baie eu si sotul am aranjat frumos toate cadourile si in ghetutele ruxandrei am pus niste bombonele si cate o mandarina si la alex ca erau ceva mai maricele bombonele si cate o portocala
...restul cadourilor erau puse pe langa ghetutze...
ies ei din baie si incep sa tipe sa se bucure
....va jur ca nu s-au bucurat de nimic mai tare decat de fructele acelea puse in ghete, se minunau ce ia uite cum ne-a pus moshul in ghetute
restul cadourilor le-au desfacut mai mult la insistentele noastre
ei vroiau sa manance mandarine ,portocale si bombonele din ghete ![]()
de atunci de mosh Nicolae le cumparam dulciuri multe de calitate si fructe, ornamente pentru Craciun...jucarioarele si alte lucruri mai "consistente" le lasam pentru Moah Craciun ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
XIO spune:
Un tofifee , niste oua kinder pt. prietenul meu , un bat si o cizmulita de decor.
Ca doar e Mos Nicolae care vine doar cu dulciuri![]()
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/