Herpes
Fiica mea sufera aproape tot timpul din cauza herpesului...nici bine nu-i dispare ca-i apare altul. Exista ceva vaccin care ar putea ajuta?
Raspunsuri
XIO spune:
Nu exista.
Poti sa-i cresti uminitatea , sa nu o lasi a-si muste sau sa isi raneasca buzele , iar cand vezi ca apare vezicula sa pui crema.
POti sa intrebi si doctorul de ceva tratament , parca era cu Aciclovir dar nu stiu indicatiile exacte .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
lilach spune:
Foloseste Zovirax insa o ajuta doar pe moment. Joi de abia i-a disparut unul si azi dimineata s-a trezit cu toata buza suparioara umflata
. Imi pare rau de ea...de la 9 ani sufera mai tot timpul...si intre timp au trecut 10 ani ...
Am crezut ca exista vaccin, asa cum am spus inainte...dar se pare ca nu. Tu imi spui sa-i scrsc imunitatatea...dar nu e bolnava cu nimic...e chiar foarte sanatoasa.
XIO spune:
Da , dar herpesul apare de obicei cand e scazuta imunitatea , cand te imbolnavesti , samd.
Mie de exemplu imi apare pt. ca ot timpul imi smulg pielita de pe buze , sau mi le musc .
Cu aciclovir poate sa urmeze si tratament oral , nu crema , dar nu stiu sigur.
Mai bine o duci la un doctor , ca totusi sunt prea dese accesele .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Vauva spune:
Se poate face tratament cu pastile de Aciclovir vreo 5 zile. Asa se reduce mult intervalul la care apare.Intreaba si medicul.
Multa sanatate!
marumiha spune:
Am vazut o emisiune unde se vorbea despre herpes si unde medicul spunea ca 80% dintre persoane au herpes.Nu exista nici o cura pt.al indeparta si nu se stie exact motivul pt.care apare.Exista anumite creme cu cortizon dar nu prea fac cine stie ce asa ca trebuie lasat ca dispare singur si din pacate apare din cind in cind.Herpesul apare in diferite parti ale corpului chiar si pe burta sau in ochi.Cel mai periculos e pt.femeile insarcinate care trebuie sa mearga imediat la medic.
Din pacate e destul de neplacut dar din cite am auzit eu nu exista nimic pt a-l indeparta.
Clover spune:
Da, din pacate nu prea ai ce face decat sa intaresti imunitatea. Are cineva experiente care a folosit Aciclovir si i-a fost de folos?
Pentru imunitate intreaba la un magazin naturist ce poate lua. Si sa bea multe lichide.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
alinusha06 spune:
E u nu te pot ajuta decat cu un leac babesc si asta cand apare el in prima faza,cand simte ca se intareste buza sau incepe sa o jeneze aplica zeama de la frunze de patrunjel,dar asta inseamna sa ai mereu proaspat in casa si mai era ceva dar am uitat sper sa imi maintesc si revin.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt