Herpes

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

citeam acum despre herpes si spuneau multe persoane ca a fost eficient Eurvirox(68000lei),comprese cu propolis (glicolic sau in alcool) si i se usuca foarte repede,zovirax,Exista un produs , COMPEED , e un fel de plasture impotriva herpesului . Pe langa faptul ca "sigileaza" pustula si o trateaza intensiv , e invizibila si , bonus , opreste transmiterea herpesului prin atingere ,intra pe propil personal si ia datele lui anya bucuresti care a facut vaccin pt herpes si acum este ok.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 24sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Vaccin nu exista, din pacate. Eu fac herpes de ani de zile, dar de citiva ani, cind simt ca apare iau o pastila de aciclovir si in 90% din cazuri nu mai apare. Atunci cind apare dau cu aciclovir crema si pun niste plasturi care se gasesc in farmacii (imi scapa cum se cheama). Nu se pune pasta de dinti sau ness, propolisul e ceva mai bun (din metodele babesti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Si sotzul meu facea des herpes, luna de luna, dar cu Aciclovir pastile a reusit sa se imunizeze cat de cat. Din martie nu a mai facut deloc herpes dupa cura asta de 5 zile cu pastile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Asa cum va spuneam simbata dimineata ia aparut ..dar asta n-a fost tot...duminica s-a intors la armata si pina a ajuns la baza i-au aparut inca doua si chiar si in gura a fost acolo la dr. si i-au dat zovirax tablete insa nu stiu cond va apuca sa ia ...acolo nu au medicamentul si inca nu i-au dat voie sa iasa din baza.
Oricum sa speram ca-i va ajuta tratamentul cu Zovirax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am suferit de cand ma stiu de herpes, uite chiar acum mi-a iesit unul la gura. Eu am facut un vaccin pt herpes, acum sase ani la Institutul Cantacuzino, dar am inteles ca nu se mai fabrica. Nu iti ofera imunitate completa, dar de atunci eruptiile s-au diminuat si ca frecventa si ca intesitate. Acum, bubita are cel mult trei-patru basicute. Mai folosesc usturoi taiat si aplicat pe bubita sau cub de gheata, la mine functioneza, mai ales inainte de eruptia propriu zisa cand ai mancarimile specifice si se inroseste zona.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Chiar daca nu se mai fabrica vacc. Antiherpetic la Inst. Cantacuzino, se poate prepara la cerere cu un bilet de trimitere de la un medic de familie sau dermatolog. Asociat cu Canastin da rezultate foarte bune.

Apoi,se tine tratament cu Aciclovir tabletem in cure complete de 2=3 ori pe an, in funcie de cat de des apare in acest moment.

Sau de face tratament de imunizare cu efect, iarasi, foarte bun, cu Imunoprinozin, care are efectul unui vacc. pentru iminitate.

Apoi, pe zona afectata se aplica, atunci cand este vindecata, miere de albine poliflora. Asa, ca un strugurel. Impiedica eficient reaparitia lui.

Plus, ce-au mai zis fetele...

Din pacat nu se vindeca.

Sanatatea fetei!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

DA un tratament forte ieftin si la indemana oricui

tinctura de propolis

luata pe o bucatica de paine de 3-4 ori pe zi,
garantat o sa vezi rezultate, si daca suporta eventual sa isi puna cateva picaturi pe limba seara la culcare (primele dati ustura tare limba si gatul), si asta rezolva si candidoza pe tractul digestiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Urat e herpesul asta, si eu am vesnic probleme. Acu' vreo 2 luni, am facut o explozie groaznica pe toata buza de sus, nu puteam sa beau apa, nu puteam sa mananc, plangeam de durere (fara misto). M-am dus la dermato si mi-a zis doctorita sa iau Aciclovir tablete cate 4 pe zi, parca, plus Aciclovir unguent aplicat din ora in ora. M-a tinut "explozia" de herpes vreo 4 zile, dar apoi a dat inapoi si de atunci multam lui Dumnezeu, n-am mai facut asa urat- maxim o bubita pe care o ung imediat cu Zovirax si iau doua tablete de Aciclovir. Mie mi-a zis doctorita ca virusul herpetic se afla in organismul tutror, dar se "activeaza" numai la anumite persoane (uite, sotul meu n-a facut niciodata!) si ca nu se poate trata de tot, ci doar poate fi ameliorat cand se declanseaza folosind aciclovirul (substanta activa continuta si in Aciclovir, si in Zovirax etc). Dar, din cate mi-a zis mie doctorita, nu e bine sa iei nici pastilele alea "dupa ureche", nici sa aplici pe vezicule ness, scrum, pasta de dinti sau alte remedii de care stiam eu. De propolis nu mi-a zis nimic, nici rau, nici bine.
Parerea mea ar fi s-o duci pe fata la un medic, mi se pare prea frecventa eruptia de herpes si prea violenta. Sper sa nu te superi ca ti-am zis asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Nu ma supar deloc...ins eu nu pot sa o duc la doctor. Are 19 ani si ...si pentru ca este la armata nu are voie sa mearga decit la dr. din armata. A fost ieri dupa -masa cind a ajuns la baza militara...acum dupa-masa a venit si s-a dus direct la spitalul militar sa-si ia medicamentul Zovirax tablete.
Sper sa-i ajute.
Va multumesc tuturor care v-ati deranjati sa raspundeti.
Oricum am sa va tin la curent cu evolutia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sense spune:

Solutia ,care a dat rezultate ,incercata de mine a fost tratamentul homeopat. Am facu herpes de cand ma stiu , intradevar pe la 20-25 ani imi ieseau foarte multe , recordul a fost de 8 pe buza superioara . Am incercat tratamente atat injectabile (rodilemid) cat si orale . Dar fara nici un rezultat. Cineva mi-a sugerat un dr homeopat , tratamentul a fost usor iar periodicitatea( si marimea ) iesirii herpesului a fost tot mai rara. Daca poti sa o indrumi catre un doctor homeopat .

Mergi la inceput